Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xmadziuskax

Skad biora sie ludzie, ktorzy glosuja na PIS

Polecane posty

Wiadomo - PO nie robi nic, SLD tez nie jest dobrym wyborem. Ale PIS - partia, ktora charakteryzuje sie agresja, glupota jej czlonkow i zwolennikow oraz takze nic nierobieniem. I co? Przeciez na takie cos nie idzie patrzec. Skoro taka partia ma 30% poparcia, to oznacza, ze 1/3 Polakow to idioci. Smutne...

Gość ja glosuje
Bo caly radom glosuje na Pis wiec i ja glosuje, mam wybor?

Gość ja glosuje
a dla mnie ty jestes idiotka, bo PO akurat nie zgadzam sie robi bardzo duzo, ale bardzo duzo zlego. Czy ty nie widzisz co za komorowskiego sie stalo z polska? wszystko drogie wszystko sie pieprzy. Pis moze byc nic wlasnie nie robil i bylby spoko

Gość Sleboda
Jestem patriota, wiec glosuje na PIS. Mam dosc parti, ktore sprzedaly nasz kraj na slote srebniki jak Judasz. Jak to moze byc, ze firmy w Polsce nie sa polskie, a niemieckie.

A dla mnie najlepszy byl Lepper mowie byl bo go wykorzenili z sadu za to ze mowil prawde

Gość 4588574798547895
Madziuska, ty nawet nick masz głupi :D PiS nic nie zrobiło? Doucz się a potem możemy podyskutować 🖐️

Tak wybacz - przeciez PIS cos jednak zrobil - sklocil nas z wszystkimi sasiadami, rozdawal emerytury na lewo i prawo, dopowadzil do katastrofy w Smolensku.

Gość qwertyerty
kolejny polityczny temat.. czekam na shatyna i ptasiego móżdżka :D

PIS doprowadzil do katastrofy w smolensku??? haha haha haha takiej bzdury to jeszcze nie slyszalam

Gość ja jestem za PiS i wielu
studentów na uczelniach technicznych było za PiS, przykładowo u mnie w akademiku za moich czasów studenckich na cały skład ( 4pok =10osób) tylko jedna osoba była za Tuskiem, reszta PiS i UPR. A dlaczego?? Pewnie dlatego, że umysł techniczny zanim wyciągnie wnioski musi mieć konkretne dane wejściowe, to nie może być słodkie pierdolenie alaDonków typu "podzielili naród" tylko konkretna podparta czymś argumentacja.

Gość wszyscy sa szczesliwi
lepiej prubowac cos robic niż wyprzedawać polske taraz PO chce sprzedac lotos jest akcja zbierania podpisów

Na dworze piękna wiosenna pogoda którą żadna partia polityczna nie dala a wam się chce spierac która z nich gvorsza ? Wszystkie diabla warte , wyjdżcie ludzie na spacery do parków lub na rowery za miasto na wycieczkę z kimś milym , przewietrzcie Wasze głowy może będzie lepiej Wam się myśleć?

Gość spodniarz43
Sa tacy, same zlosliwe, katolickie, obludne i niezyczliwi ludzie.

Gość ndfjdnsfdkfsnd
"sklocil nas z wszystkimi sasiadami, rozdawal emerytury na lewo i prawo, dopowadzil do katastrofy w Smolensku." Poproszę o dowody (mogą być linki)