Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffinka

Jak ubrac gruba dziewczyne na wesele

Polecane posty

Gość ffinka

Dziewczyny kochane mam do Was ogromną prośbę. Niedługo wychodzę za mąż poprosiłam na świadkową moją siostrę.Jednak ona odmówiła i wyjaśniła szczerze dlaczego. Powiedziała, że nie chce psuć mi pięknego filmu i zdjęć. Dla mnie to absurd. Jest mi bliska chciałabym by spełniła tę rolę i była przy mnie w tym dniu. Obiecałam, że zrobimy tak by tego dnia wyglądała pięknie i czuła się dobrze. Nosi ona rozmiar 48 ma 124 cm w biodrach. Jak ją ubrać by wygladala dobrze? wiadomo nic nie zamaskuje jej nadwagi, ale tez zeby jeszcze bardziej jej to nie pogrubialo. Przegladam allegro, ale widze same garonki czy sukienki jak dla kobiety w wieku 50+ a ona ma 23 lata tylko. Moze cos doradzicie jak ja ubrac?

Gość Salorewka
Może poprostu szybka dieta

Gość spodniarz43
Do wesela jeszcze daleko. Niech codziennie wieczorem robi lewatywe w tylku, a potem z przodu dobrego fiutka. Wtedy schudnie jak tyczka!

sa sklepy typu Elena Miro, Eugene KLeine ktore maja sliczne ubrania dla mlodych puszystych dziewczyn...musisz poszukac na necie adresow i pojechac..

Gość ffinka
Nie mogę jej takich rzeczy powiedziec! ona wie ze jest gruba. Odchudzala sie miala efekt jojo. Nie wazne. Na pewno schudnie kiedys, ale nie moge jej do tego zmuszac specjalnie na wesele. pytam jak ja ubrac taka jaka ona jest w tej chwili. Chce zeby czula sie dobrze.

Gość ffinka
aha dziekuje nie wiedzialam. Spotykam sie z duzymi rozmiarami, ale niestety tylko dla starszych pan. Skorzystam przejrze internet mam nadzieje, ze znajde taki sklep