Gość MIKAV3 Napisano Maj 11, 2011 W TEN WEEKEND WYBIERAM SIĘ DO KRAKOWA JAKA POLECACIE MI RESTAURACJĘ SMACZNY OBIAD I PYSZNY DESER Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poprostuAniol Napisano Maj 11, 2011 Jak chcesz dobry obiad w normalnej cenie to polecam Gruzińskie Chaczapuri na floriańskiej , jadłam tam i miałam okazję pracować :) Koszt chyba od 14zł , duza procja Co do deserów to się nei wypowiem :) ale mogę polecić na starowislnej ( jakies 10 minut na nogach z Rynku, albo 2 przystanki tramwajem ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dariaq Napisano Maj 11, 2011 przypuszczam że jedziesz pozwiedzać, polecam ci Kawiarnię Noworolski w sukiennicach, smacznie i w świetnej atmosferze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Labamba8787 0 Napisano Listopad 24, 2011 na dobry obiad to zdecydowanie polecam Scandale Royal na placu Szczepańskim nie daleko rynku głównego, do tego maja bardzo ciekawe menu, każdy znajdzie coś dla siebie, od sałatek po pyszne ryby i mieśa, a ceny rozsądne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gruep33 Napisano Wrzesień 14, 2012 Warto przejść się na Łokietka 26 do Apetyt Bistro. Mają tam fantastyczną wręcz pizze, którą polecam każdemu. Sam zamawiam sobie z dowozem. WARTO;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 10, 2014 Ja ogólnie bym polecił restauracje Pod Aniołami - http://www.podaniolami.pl Mają bardzo ciekawe menu, dziesiątki pozycji, do tego wystrój zachwycający, a ceny nie takie złe jak na Krakowskie klimaty :) Jeszcze do tego mogę polecić Pod Wawelem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MarzenkaG 0 Napisano Październik 3, 2014 Ciekawą restauracją w Krakowie jest Zlata Ulicka. Tradycyjne jak i czeskie nowoczesne dania. http://zlata.pl <-- szczegóły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 13, 2014 Mi przypadła do gustu restauracja Tradycyja na Rynku Głównym 15 - smaki kuchni staropolskiej połączone z tradycjami Italii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kawenave 0 Napisano Sierpień 12, 2015 Mnie przerażają ogródki na Rynku bo zawsze jest tam tyyyyyle ludzi - co w weekend zaglądam to nawet nie ma gdzie usiąść. Jeśli chodzi o obiady i pizze np, to śmiało mogę polecić Krakowskie Metro. Mają duży wybór dań, smacznie i niedrogo usmiech.gif http://krakowskiemetro.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość artekkk Napisano Czerwiec 17, 2016 Czasem mi się zdarza coś zjeść w restauracji Ganesh, nie wiem czy ktoś ich kojarzy? Mają lokal w piwnicy na ul. Św Tomasza. Byłem akurat w środę to mieli fajną promocję na koktajle – minus 15 procent, zawsze coś. Kucharze są z Indii i faktycznie jedzenie jest specyficzne, oryginalne, ale za to dobre i widać, że robione na świeżo, bez odgrzewania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 3, 2017 Mega dobrego kurczaka z soczewicą serwuje lokal Ganesh na ul. Św Tomasza. W ogóle to sieć z hinduskim jedzeniem, chyba jedyna taka w Polsce. Można też jedzenie zamówić i powiem, że długo na zestaw nie musiałem czekać – także tutaj też stawiam plusik. Polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 1, 2018 Jak dla mnie Stara Zajezdnia jest jedną z najlepszych restauracji w Krakowie. No i klimat tam jest niesamowity, wnętrze robi baardzo duże wrażenie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nika Napisano Październik 18, 2019 Zgadzam się z przedmówcą, że Stara Zajezdnia należy do najlepszych restauracji w Krakowie. Miłe wnętrze, własny browar, super imprezy okolicznościowe i sama sala, gdzie kiedyś były tramwaje... Cudo <3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaxx 0 Napisano Maj 5, 2020 Ja w Krakowie od dawna stawiam na Trattorię Venezia na Starym Podgórzu Nie jest drogo, a można miło spędzić czas zajadając się włoskimi pysznościami. Mają też własne imprezy okolicznościowe, więc myślę, że warto zainteresować się tym lokalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olikol 0 Napisano Czerwiec 25, 2022 CKBrowar zdecydowanie. Dla mnie to najlepsza z restauracji w jakiej byłam. Pyszne jedzenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach