Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana :((((((((((((

ponizej 3 centyla

Polecane posty

witam dzis szczepienie i wyszlo ze moja corka wazy 4800 masakra!!!! ale zaczne od poczatku : waga urodzeniowa 2850 spadek 2650 1 miesiac na piersi 3700 na wadze mojej jak i poloznej ktora przychodzi do mnie 2 miesiac waga na mojej wadze 4200 u lekarza 3950 2 miesiac zycia alergia pokarmowa przechodzimy na nutramigen w tym okresie okolo 2,5 tyg waga stanela 3 miesiac nie byla wazona 1,5 temu na mojej wadze wychodzilo 5200 i byla polozna ze swoja waga i wyszlo 5160 a dzis tylko 4800 na wadze u lekarza waga jest stara a polozna ma nowa i w ktora wage wierzyc ? to ze jest mala lekarz nic nie mowi bo drobna sie urodzila i ten przestuj przy alergii .

Gość akrylik
ja bym sprobowala zmienic mleko, ten nutramigen po prostu jest niesmaczny, albo wrocic do cyca, jesli jeszcze masz mleko, odciagalabym

Gość Latoroslka
moj synek ma rok i tez jest ponizej 3 centyla. Olewam to, jest zdrowy, energiczny i dobrze sie rozwija. To jest tylko statystka.

w cycu nie ma juz nic nutramigenu nie moge zmienic na inne mleko mala ma silna alergie na bialko mleka miala wymioty kolki wysypke i nie przybierala na wadze to jest wykluczone zero nabialu do okolo roku tak lekarz zalecil no i po nutra wszystko minelo a w moje mleko zaczelo zanikac jak przeszlam na diete bezmleczna i dolegliwosci nie ustepowlaly mimo diety

chyba masz racje wazne ze jest zdrowa radosna je tyle ile je okolo 100=120 ml 6 razy dziennie i widocznie bedzie taka drobinka chodz wzrost 50 urodzeniowy a teraz 62 to nie tak malo

Gość a nie możesz sobie kupić wagi
takiej łazienkowej . Weźmiesz dziecko na ręce zważysz się razem z nim a potem sama i odejmij różnicę. Takie wagi mają dokładność do 100g więc nie są aż tak dokładne jak te dla niemowląt ale jak będziesz ważyć co tydzień lub dwa to będzies zmogła obserwować przyrost wagi. Ja moje dziecie ważę rano przed śniadankiem, na golaska, 2 razy w miesiącu i nie musze sie zastanawiać która waga dobrze waży.

tak waze moje dziecko na wadze domowej pisalam i przychodzi polozna tez ja wazy i waga jest prawie taka sama a u lekarza na wadze duzo mniejsza wychodzi i teraz nie wiem ktora jest prawidlowa

nie sugeruj się starą wagą z ośrodka, tylko swoją, najważniejszy jest przyrost wagi jakikolwiek, a że jest poniżej 3 centyla to jeszcze zdąży odrobić