Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DJ MC

Czy dobrze zerwałem z dziewczyna?

Polecane posty

Gość DJ MC

Hej byliśmy razem 8 lat od liceum do 2 lata po studiach. Ona bardzo we mnie zakochana ale dla mnie to pierwszy związek więc trzy dni temu poznałem inną i już wiem że to to. Wczoraj umówilismy się z moją już Ex, powiedziałem, że chyba mi nie wystarcza, że ona musi przemyśleć swoje sprawy. I że trochę rozłąki dobrze nam zrobi (w domyśle że na zawsze). Ona chyba nie pojęła bo wydzwania i pisze maile. Co robić? kochałem ją ale wychodzi na tumana.

Gość gggfgffgfg
To TY JESTES TLUMANEM ! Łajdaku

trochę rozłąki to nie oznacza, że na zawsze. Nie chciałeś wielkich scen to ubrałeś ładnie w słowa i to zrozumiała, tak jak każdy by to zrozumiał, że - TROCHĘ rozłąki. a po 3 miesiącach się okaże, że tamta nowa to jednak tylko zauroczenie i że jednak Twoja ex była najlepsza. Życzę Ci tego z całego serca, abyś został na lodzie. Jak się Twoja ex otrzepie z tego wszystkiego to już później nie będzie chciała Cię widzieć.

poza tym co po 3 dniach możesz wiedzieć o tamtej dziewczynie ? No daj spokój! Poleciałeś na cycki, czy co tam jeszcze.. nie pokutasiłeś i szukasz wrażeń. Żenujące.

raczej Ty wychodzisz na tumana...nawet nie masz odwagi cywilnej aby jej powiedziec prawde " w domysle "..Ty sie domysl jaki jestes egoistyczny duupek...

Gość taka sobieeee
cham do kwadratu. trzy dni temu poznałęś inna i juz wiesz ze to To. nic nie wiesz poprostu spodobała ci sie, i pasuje wg ciebie, ale ze to jest To ? skąd to masz wiedziec nie znasz jej dobrze. a pozatym tyle byc z kims i zostawic dla kogos obcego ? zastanów sie bo wg mnie to kieruje tobą chęć i ciekawość zobaczenia jak to jest byc z kims innym. A czy warto ? to sam sie przekonasz. mam nadzieje ze jak juz zrozumiesz to będzie dla ciebie za późno :) pozdrawiam

Gość jany julek anka julksa
no właśnie napisz na co poleciałeś bo nie wierzę że możnarzucić dziewczynę po 8letnim związku dla osoby któa się zna 3 dni :D napisz pliiis to dla mnie ważne! :P