Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalenka84hhhhhh

Czy każdy facet zdradza?.................

Polecane posty

Gość magdalenka84hhhhhh

Witam Niedawno znalazłam tą stronkę i to zupełnie przypadkowo. Od tamtej pory codziennie tu zaglądam i czytam z zaciekawieniem Wasze wypowiedzi.Dzisiaj w pracy poruszyłam z kolegą od jakiegoś czasu nie dający mi spokoju temat, a mianowicie o zdradzie, jakiej dopuszczają się faceci.Mój kolega jest typem faceta, który do życia podchodzi \" luzacko\".Dzisiaj zaczął mi opowiadać o \" rogach, które przyprawia swojej dziewczynie\". Oburzyłam się tym bardzo.Zdziwił się moją reakcją. Powiedział, że jestem naiwna bo ufam swojemu chłopakowi. Chciałam wspomnieć, że mój chłopak jeździ co jakiś czas do Niemiec do pracy, ale to są wyjazdy krótkotrwałe. Wyjeżdża na tydzien, dwa i wraca spowrotem.Pracuje tam z tatą i bratem.Właśnie dlatego kolega twierdzi, że jestem \" naiwniaczką\". Uważa, że na pewno mój chłopak ma coś za uszami Ufam swojemu chłopakowi na tyle, na ile potrafię. Wierzę, że jak wyjeżdża do pracy to tylko po to , żeby zarobić i wierności mi dochowuje. Niestety coraz częściej spotykam się z sytuacjami, kiedy słyszę , że chłopak zdradza.I jak tu ufać? Skoro ludzie dookoła robią takie rzeczy? Z moim chłopakiem do tej pory mieliśmy zasadę, żę wychodzimy razem na imprezy. Ale z czasem zaczyna to trochę przeszkadzać. Wiem o tym, że on tez czasami chciałby wyjść sam z kolegami, bo ja również czuję potrzebę wychodzenia z kumpelami.Niestety jak zapewne bardzo dobrze wiecie na imprezach \" czają się\" różne pokusy. Dziewczyny wabią mężczyzn swoimi wdziękami.Zastanawiam się czy faceci są zdolni do tego, żeby nieskorzystać. Czy nie myślą sobie: \" Co tam raz się żyje, ona i tak się nie dowie\". Tego nie wiem i chciałabym wiedzieć jakie jest Wasze zdanie na ten temat.Bardzo kocham mojego chłopca i nie potrafię wyobrazić sobie co by było gdyby mnie zdradził. Za każdym razem kiedy poruszaliśmy ten temat on powtarzał, że niebyłby w stanie wyrządzić mi takiej krzywdy. Powtarzał \" mi wystarczy jedna kobieta i nie obchodzą mnie inne. Po co miałbym robić coś, czego mogę żałować do końca życia?\"Staram się w te słowa wierzyć, ale mimo wszystko wątpliwości się pojawiają. A jak jest z Wami?

nie ma czegoś takiego, że każdy zdradza wtedy można by powiedzieć że każda kobieta zdradza. to zależy chyba od tego czy w związku jest wszystko dobrze czy wspolne oczekiwania i pragnienia są zaspokajane jeśli dajesz komus wszystko czego on potrzebuje i oczekuje jest szcześliwy to dlaczego miał by zdradzać chyba że jest akurat takim typem faceta ale to się wie od razu że jest sie z kobieciarzem tylko my kobiety mamy cos takiego że myslimy że jestesmy te jedyne które go odmienimy jeśli słyszymy że już kiedyś zdradził to prawdopodobnie zrobi to znowu bo podoba mu się ta odrobina adrenaliny i niepewności jest w stanie to zrobić a z czasem nie widzi nic złego w swoim zachowaniu i twierdzi jak twój kolega że każdy zdradza. to że ktoś wyjeżdża do pracy to zalezy w jakim towarzystwie jeśli brat i ojciec nie mają na niego złego wpływu to dlaczego miało by się dziać coś niepokojącego. myślę że tak na prawdę to widać na pierwszy rzut oka tylko my kobiety oddalamy te uczucia że coś jest nie tak żeby nie zostać w samotności. więc odpowiedni dobór partnera, zaufanie, rozmowy i spełnienie w związku i życiu seksualnym to sposób na brak zdrady nawet setki kilometrów od siebie:)