Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość firewall

Czesc, zaprzyajzni sie ktos z dojrzala jak na swoj wiek szesnastolatka?

Polecane posty

Gość firewalllllllllllll
:D :D

Gość Lubieżny Miecio
To jak 😠 idziemy na ten spacerek?! 😡

Gość Dobry wujek z cukierkami
firewal jak Ty mówisz do wujcia słoneczko? Masz szczęście, że wujcio jest na tyle dobry, że Ci wybacza 🌻 Lubieżny Miecio Tylko musimy się podzielić jakoś sprawiedliwie. :classic_cool:

Gość Eevvika
Oooo taaak, wszystkie nastolatki są w swoim mniemaniu inne niż wszystkie, dojrzałe i doświadczone przez życie:D A te słuchająca metalu i rocka to juz szczegolnie, bo zamiast mody na różowe balerinki noszą glany i trampki, tak samo jak miliony innych wyjątkowych dziewczyn słuchających takiej muzyki. Gdzie więc oryginalność Ja tez gdy miałam 16 lat byłam dojrzała, wyjątkowa i ponad cały ten pospolity i pusty motłoch:D Teraz mam 22 i wiem ze miałam wtedy jedno wielkie gówno w głowie dopchane sianem. I daleka teraz jestem od tego by mowic o pełnej dojrzałosci bo brakuje mi jeszcze sporo do tego. Tak wiec autorko, daj na wstrzymanie z takimi tekstami bo sie osmieszasz:) Gdybyc rzeczywiscie była dojrzała, nigdy bys tak o sobie nie napisała, bo miałabys swiadomosć swojego mlodziutkiego wieku i życiowego niedoswiadczenie

Gość firewalllllllllllll
miecio i wujku- dobrze idzmy zatem ;)

Gość Dobry wujek z cukierkami
firewal Grzeczna dziewczynka :) ❤️ Maleńka92 Wybacz, ale ja się zaprzyjaźniam tylko z dziewczynkami poniżej 18-tego roku życia :classic_cool:

Gość Eevvika
ale wiele bym dała by znow miec te 16 lat, załozyc tramposze, przeczepic na torebke naszywke dzemu i nirwany i czuc się panią życia. A gdy siedzi sie w biurze w szpilkach i szarej garsonce to poczucie wyjątkowosci gdzies zanikło, a szkoda:)

Gość firewalllllllllllll
;)