Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dnewodewdwe

z makijażem wyglądam nieporównywalnie lepiej niż bez

Polecane posty

Gość dnewodewdwe

i podobam się ludziom w makijażu ..ale bez? wygladam niestety gorzej :( Nie wyjdę z domu bez pomalowanych oczu mam ładną cerę,ale problem to moja jasna karnacja mam wiecznie henne na brwi bądź delikatnie sama przyciemniam wiecznie robię henne też na rzęsy i jeszcze najlepiej jakpomaluje oczy na ciemno imuszę chodzić do solarium bo bez tego jestem blada jak ściana ( a nawet nie widać,że na nie chodzę bo jestem tylko lekko opalona) ktoś ma podobnie? Teraz jestem uważana za ładną,ale jakbym o siebie nie dbała to było by dużo dużo gorzej

Gość gosch
eee tam to standard, wiekszosc jesli niemal nie wszystkie dziewczyny tak maja ja tez;) czym tu sie przejmowac?

ja też się nie pokażę bez makijażu nigdzie. Też mam cerę w porządku, ale ogólnie to nie mogę patrzeć na swój ryj z rana. Oczywiście mój chłopak łże, że jestem piękna bez makijażu i nie muszę się malować. Co on myśli, że ja ślepa jestem?

Gość Vviolett
Ja nie wyjdę do ludzi bez pomalowanych rzęs i pudru w kamieniu..no chyba że założę gogle na poł mordy latem :D

no właśnie.. mogę bez makijażu być, ale właśnie z okularami które zasłonią pół gęby.

Gość emulskaaa
miła jak zawsze Jestes z pochodzenia ukrainką? albo mieszkasz w poblizu tych rejonów?

Gość dnewodewdwe
miła jak zawsze -ja tam nie kładę sobie tapety czyli tony podkładu bonawet bez niego wyjdę spokojnie gdzieś , ale np bez pomalowanych choćby delikatnie oczu to nie wyjdę nie ma szans

Gość dnewodewdwe
no z okularami toja też mogę bez makijażu..

Gość takajednaaaaaaa..
hmm zwykle są ładne,ale niestety nie wszystkie ;)

Gość emulskaaa
Mieszkam 100 km od granicy z ukrainą i czesto bywałam w tym kraju. Kobiety mają tam charakteystyczne ale ładne rysy twarzy i te biedniejsze a to niestety wiekszosc w tym kraju- tandetny styl ubierania, układania włosów i makijazu. Na tyle charakterystyczny ze w poblizu granicy można z 99% pewnoscią rozrożnic ukrainki od kobiet innych narodowosci.Nie obraź sie ale wygladasz własnie jak typowa ukrainska kobieta i byłabys w tym 1%

Gość emulskaaa
I to prawda, brzydka ukrainka to rzadki widok, najcęściej to piekne kobiety ale ich moda woła o pomste do nieba:(

Gość takajednaaaaaaa..
miłaja zawsze niestety zalicza się do tych brzydszych jeśli jest ukrainką

Gość takajednaaaaaaa..
ale to prawda ma coś z typowo wschodnich rysów

Gość takajednaaaaaaa..
a pięknarosjanka to np książkiewicz

ja wygladam naprawde atrakcyjnie w makijazu, bez makijazu tak sobie, bardzo srednio, ale malo sie tym przyjmuje, nie wstydze i ludziom tez sie pokazuje bez - nie chce mi sie ciagle czasu marnowac z rana na tapete z lenistwa. dzieki bogu ze jestem kobieta i moge sie poprawiac :)

Gość chuycham
i jak was ruchać w nocy? kiedy rano budze się a tu przed oczami paszczur? moze lepiej dymać w dzień lub na dysce

Gość chuycham
miła ma nos jak kutas :D

Gość chuycham
toć zartowałem :classic_cool: od razu foch :O

Gość ytytyty
akurat ta fotka milej jak zawsze jest najbardziej korzystna z tych ktore do tej pory dala