Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie pale nie pije

Czy jestem gupi czy mysle racjonalnie?????

Polecane posty

Gość nie pale nie pije

mam 11cm i jestem prawiczkiem mam 21 lat i sie zastanawiam raz czy dac sobie spokoj zdziewczynami a drugi raz ze moze trafie na taka bez orgazmow pochwowych a trzeci raz ze najpierw musze go wyprobowac a czwarty raz ze trzeba poszukac tak brzydkiej laski ze nie bedzie sie przejmowala slabym seksem i ucieszy sie z moich 11cm. Czy jestem gupi czy mysle racjonalnie????? Jeszcze jedno jak dać znać dziewczynie żę mi się podoba tak żebu nie mówić wprost? Wystarczy sie gapić i uśmiechać?

Gość nie pale nie pije
a ja panikuje? jestem stary prawiczek i obmyślam stratedie a pan jak sobie radzi z 7cm penisem

Gość nie pale nie pije
moze ktos powie cos na temat mojego rozumowania

Jak facet byłby mądry, inteligentny, oczytany, ambitny, kulturalny, to mógłby mieć nawet 5 cm jak dla mnie. Wole orgazm łechtaczkowy. :classic_cool:

Gość ja mam zawsze pochwowy
nawet z 5 centymetrowym - serio, miałam takiego (w sobie) :-D

Gość nie pale nie pije
dobrze ze ktos wymyslil to tak ze niektore kobiety maja leczchtaczkowy dobrze dla facetow z malymi chociaz dla niektorych kobiet tez bo wiadomo ze dla wszystkich nie wystarczy duzych penisow a tak sie nie stresuja przynajmnien fajnie co nie

Kurwa, ale jestes zjebem. I tak zostaniesz sam do końca swoich dni, bo Twoj swiat kreci Cie wokół Twojego fiuta, tak wiec wypierdalaj w siną dal. :O🖐️

Gość nie pale nie pije
zle kombinujesz moj swiat kreci sie wokol jak znalezc milosc swojego zycia a maly fiutek ma z tym zwiazek bo bez seksu nie zatrzymama kobiety przy sobie. Zreszta dlaczego nikt sie nie odniesie konkretnie do 1 postu i pytan.

Gość nie pale nie pije
moj temat umiera wiec go reanimuje

Gość odnosze się do 1 postu
jesteś GUPI

Gość marrina
w jakim jestes juz wieku? maly fiutek moze zrobic duzo tylko laski czesto oceniaja zbyt pochopnie i mysla, ze jak maly to slaby.. mialam 13 cm, mialam i 16, ostatnio chlopaka, ktory ma 21. Wizualnie najlepszy, ale szczerze z poprzednimi tez mi bylo dobrze.

Gość nie pale nie pije
przeciez napisalem ze 21

Gość marrina
aha masz 21 lat i mowisz, ze jestes starym prawiczkiem. Mlodziutki jestes jeszcze jak bedziesz podchodzil pod 30 to sie zacznij martwic:) Tu nie problem masz z fiutkiem tylko pewnie z niesmialoscia i otwartoscia do dziewczyn. Uwierz w siebie.

Gość dzisiijaja
nie przejmuj się małym fiutkiem ,jak będziesz rozumiał kobiety to będziesz je miał na pęczki

Gość nie pale nie pije
wiem ze to nie jest problem na razie nie a potem zobaczymy w kazdym razie napisalem co mnie pociesza ze 1 brak orgazmow pochwowych u niektorych kobiet 2 znalezienie brzydkiej dziewczyny chociaz takie wiadomo ze tez chca dobrego seksu ale moze sa mniej wybredne w kazdym badz razie nie bede dobry w seksie ale na to nic nie poradze bo nie powieksze i w sumie kazda dziewczyna jak mnie zostawi to ma pewnosc ze trafi na wiekszego odpowiedzcie na moje ostatnie pytanie z 1 postu

Gość nie pale nie pije
Napisze cos o sobie powiecie czy jestem gupi mam tearz 21 lat i mieszkam z rodzicami na wsi pracuje w gospodarstwie i nie mam zadnych znajomych. Po skonczeniu liceum dostalem sie na dzienne studaia na politechnike na zarzadzanie no coz zaden wyczyn pierwszy rok zaliczylem drugi tez prawie nie zaliczylem jednego przdmiotu i moglem zlozyc podanie o warunek ale nie zrobilem tego wolealem uciec do domu nie wierzylem w siebie ze uda mi sie skonczyc licencjat ze napisze prace i obronie teraz moi rowiesniocy juz sie bronia i beda mieli wyzsze wyksztalcenie a ja nie mam zawodu ani zadnego doswiadzczenia w zadnej pracy ani znajomych a bez tego ciezko znalezcz pracew dodatku mam przepukline i do ciezkiej fizycznej pracy bym nie mogl musze sie najpierw poddac operacji

Gość nie pale nie pije
i w gore

Gość a co chcesz usłyszeć?
biedaczku, jak masz źle, współczuję ci, głaszczę po główce..... To?

Gość nie pale nie pije
Przeciez pisze wyraznie co chce uslyszec 1 Jak przekazac dziewczynie ze mi sie podoba nie mowiac wprost 2. Jakimki przymiotnikami byscie mnie okreslili 3. Czy moj tok rozumowania odnosnie zycie seksualne i wybor partnerki a maly penis jest logiczny/

Gość no to masz poważną odpowiedź
1. nie rozumiem dlaczego nie wprost? Najbardziej nie lubię jak facet bawi się w "podchody". 2.jesteś może GUPI, ale na pewno nie głupi 3.wypróbować najpierw, a potem decydować.

Gość nie pale nie pije
Tak to rozumiem dzieki dlaczego nie wprost no jak to nie o to chodzi trzeba chyba dac znac a potem zobaczyc jak dziewczyna reaguje jak powiem wprost podobasz mi sie i chce cie blizej poznac to glupio to bedzie troche gupia jej bedzie powiedziec a ty mi nie i nie chce z taba rozmawiac zreszta pytalem sie jak to zrobic a ty mi odpowieadasz pytaniem dlaczego

Gość pytam bo nie rozumiem
żeby odpowiedzieć, muszę dobrze zrozumieć pytanie - chyba logiczne. Dla mnie "wprost" w tym wypadku, to cos innego. Chociaż czasami fajnie usłyszeć tak całkiem wprost takie słowa, jak napisałeś. Ja tak poznałam swojego męża - tylko że to ja mu powiedziałam :-) Ale mniejsza z tym. A nie wprost - po prostu bądź miły dla wybranej dziewczyny - bardziej miły niż dla innych. Jak będziesz stał, gapił się i usmiechał - to raczej się znudzi. Kobiety lubią aktywnych mężczyzn.