Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozdzieliłem dziś żone i córkę

Jak sobie poradzic z dwiema kobietami w domu!!! Jeszcze niedługo trzecia.

Polecane posty

Mam żonę i córkę. Mieszkam z nimi i mieszkanie z dwoma kobietami pod jednym dachem jest naprawdę trudne. Żona zawsze czepia się córki, wypomina jej wszystko co zrobiła źle. Córka jest sama z dzieckiem i również kłóci się z matką że da jej nie pomaga przy wnuku, jeszcze dzisiaj pokłóciły się oto że córka jest na bezrobociu od dwóch miesięcy i wcale nie szuka pracy. Tak, mieszakm z dwiema kobietami a nie długo będę mieszkał z trzema bo syn ze swoją żoną i córką wprowadza się do nas a synowa ma taki sam charakter jak moja żona i obie się nie lubią już od samego początku znajomości. Czyli zapowiada się dla mnie mieszkanie z trzema nienawidzącymi się kobietami. Dzisiaj moja córka i żona pobiły się w kuchni, a ja musiałem je rozdzielac. Jeszcze w tajemnicy przed żoną daje córce pieniądze.

Gość już ci współczuje :(
Ale to nie jest normalne ze corka rzuca sie do matki z rekoma, nawet jesli matka pierwsza ja uderzyla :O

Tylko że właśnie moja żona pierwsza zaczęła podnosic ton głosu, potem córka i doszło między nimi do rękoczynów, nawet nie wiem która zaczęła.

Gość af222
patologia

Gość af222
Ja nie dziwie sie babie ze nie wytrzymuje pod jednym dachem z darmozjadem i pasozytem. Na Twoi miejscu w zyciu bym nie dawala corce pieniedzy :O Corka siedzi w domu i nie szuka pracy, kopnelabym ja w dupe :O

Córka napewno źle się zachowała, ale moja żona często prowokuje takie sytuacja. A córkę odkąd jest na bezrobociu prześladuje że nie szuka pracy i wypomina jej siedzenie w domu. Ja staram się jak tylko mogę, ale to nic nie daje, moja żona jest bardzo uparta i ciągle gdy jest rano pyta córki tylko o jedno, czy znalazła pracę albo kiedy będzie szukac pracy.

Gość niech corcia lepiej prace znaj
dzie a potem startuje z lapami do matki.

Gość rozdzieliłem żonę i córkę
Dzisiaj znowu jedna spoliczkowała drugą, nie wiem już jak nad tym zapanowac, awantura była już między nimi o 6 rano.

Gość ja bym przylała córce
na goły tyłek :O a ty jej na to pozwalasz by leciała do matki z rękoma:O brak słów :O