Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kubasksr

spojrzenie dziewczyny

Polecane posty

Gość kubasksr

czy to coś może oznaczać jeśli przechodzę koło dziewczyny lub się z nią mijam i przez długi czas mi się przygląda, poprawia włosy, czasem uśmiecha, ale będąc już bliżej, czy ją mijając bezpośrednio, patrzy gdzie indziej i zazwyczaj to sztucznie wygląda, tak mi się wydaje. czy gdyby była zainteresowana, to by nie odciągała wzroku, czy po prostu sobie uroiłem, że się na mnie patrzy?

Gość kubo w okularach
czy to coś może oznaczać jeśli przechodzę koło dziewczyny lub się z nią mijam i przez długi czas mi się przygląda, poprawia włosy, czasem uśmiecha, odp jest zainteresowana. Inaczej nie robiłaby tego. Wie, że widzisz i daje ci znak. ale będąc już bliżej, czy ją mijając bezpośrednio, patrzy gdzie indziej i zazwyczaj to sztucznie wygląda, tak mi się wydaje. Odp. Bo nie wie na czym stoi. Czy ci się nie zmieniło. I chce znaku od ciebie. Tymbardziej, że ona specjalnie daje ci znaki z daleka, a jak blisko chce znaku w zamian od ciebie. To logiczne. A jak nic nie robisz to dla niej znak, że to ty nie jesteś zainteresowany. Ps a ty Kuba gejem jesteś, więc o chłopaka się wypytuj:D

Gość zalezy o czym mowa
jak w jakims miejscu stoicie i dlugo sie przyglada, to tak jak kolega napisal. aczkolwiek w ruchu, mijajac sie, to juz inna sprawa troche

Gość Bajanus
A ja olałem w życiu dwie dziewczyny, które wkurwione po dłuuuugim czasie podeszły do mnie i przez kilka sekund spojrzały mi się głęboko w oczy! Nie zapomnę tych spojrzeń do końca życia! Mam je ciągle przed oczami! One mnie prześladują!

Gość hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kuba w 1 miejscu stoi:P w TVnie:D

Gość hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bajanus dobrze, że ci z liścia nie dały:D

Gość Kuba Udzki to lubi
wodzianke-dziewczyne i wódke-chłopaka:P Nie rozumiem, jak można mijac kobietę wodziankę Dominikę i nic do niej teges..Nawet protezę pokazac:P Kuba bo gejem zostaniesz. Jak nie starym kawalerem:P

Gość Bajanus
No dobrze, że z liścia nie dały! A takimi były bazyliszkami, że aż strach!

Gość Udzki to lubi
mogły ci dac z liścia, bo były wkur....hahaha

Gość zależy kto pyta
Kuba wojewódzki czy Kuba Rozpruwacz:D

Gość kubasksr
najczęściej takie sytuacje mi się zdarzają idąc po prostu przez miasto. dziewczyna stojąc przede mną 8-15 metrów, poprawia włosy, uśmiecha się, ale gdy już jestem blisko to gwałtownie odwraca wzrok byle gdzie. ale zapewne tylko mi się wydaje, że nienaturalnie to wygląda i tak na prawdę patrzy obojętnym wzrokiem.

Gość bajanus
Czy były wkurwione... Ja też byłem! Nie rozumiem kiedy kobieta daje te swoje ''sygnały'' więc często olewam i wtedy tak jest jak jest! Kobiety myślą, żę facet to jasnowidz i wtedy grają w te swoje gierki!