Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzisiijaja

Dlaczego polscy faceci są tacy

Polecane posty

Gość dzisiijaja

niekomunikatywni? Jak worki ziemniaków. Można mówić i i tak nie słuchają, bóg wie co myślą, siedzą w tych swoich pokojach z zasłoniętymi firankami w oparach fajek i swoich pierdów. Czasem coś mrukną na odwal się. Nie potrafią budować zdań złożonych, tylko bulgoczą. Wystarczy spytać ich o zdanie na jakiś temat to dostają nerwa.

Gość nie pale nie pije
ok pytaj na probe sprawdzimy empirycznie

Gość pomaranczowsza
to nie jest kwestia narodowosci, tylko osobowosci :D

Gość dzisiijaja
Czy lubisz rozmawiać na psychologiczne tematy i interpretować zachowania innych ludzi?

Gość nie pale nie pije
ze co n i e l u b i e

Gość dzisiijaja
Tylko błazenada wam w głowie

Gość dzisiijaja
O czym myślicie w takim razie kiedy tak spędzacie czas?

Gość rozumiem, że mieszkasz w
domu, gdzie drzwi nie mają klamek - i tacy faceci tez tam mieszkają? :-D

Gość nie pale nie pije
Lubie rozmyslac nad tym nad zachowaniami ludzi i szczegolnie swoim przeczytalbym o tym ksiazke gdybym mial a tak to czytam artykuly w necie bo nie mama z kim o tym pogadac,

Gość dzisiijaja
próbowałeś jakoś powiększyć penisa? bo najwyraźniej jest to twój główny problem i przez to zmarnujesz sobie życie

Gość nie pale nie pije
Dlaczego mam go powiekszac jest za maly na pewno nie dla wszystkjich kobiet? Co znaczy zmarnowac zycie?

Gość jajko niespodzianka
Niestety zgadzam się z tobą, wiadomo ,że nie wszyscy faceci są tacy, ale zdecydowana większość. Nie potrafią słuchać, nie potrafią podejmować głębszych tematów, tylko takie przyziemne. Jak zadasz jakieś pytanie to odpowiedzą na odczepnego, albo w ogóle nie słyszą. Jak już siedzą przy komputerze to można zapomnieć o jakimkolwiek kontakcie. I co najdziwniejsze tak mają również całkiem inteligentni faceci, nie mam pojęcia czym to jest spowodowane. Ale wiem jedno , faceci ponad wszystko cenią sobie SPOKÓJ. Chcą mieć ciszę i robić to co im się podoba, wkurza ich babskie zawracanie du.py , lub głupie pytania jak to nazywają. Oni nie mają potrzeby opowiadania o swoim dniu, o swoich problemach, o swoich uczuciach (tym bardziej)itd. wolą to przemilczeć, co innego my kobiety - wygadanie się sprawia ,że czujemy się lepiej i to nie chodzi o to żeby ktoś nam doradził czy odpowiedział, chodzi o sam fakt , że tym sobie ulżymy i że ktoś nas wysłucha z uwagą - czego faceci zrozumieć nie potrafią. Jeśli chodzi o budowanie zdań , w tym kobiety wygrywają z mężczyznami od najmłodszych lat.

Gość nie pale nie pije
To o czym piszesz to nie wina facetow mozgo obu plci roznia sie kobieta ma wiecej polaczen miedzy prawa i lewa polkola, to kwestia ewolucji widocznie takie zachowanie facetow i myslenie konkretami bylo potrzebne zeby przetrwac, pozatym kobiety preferuja inne zabawy w wieku dziececym wiecej rozmow niz rywalizacji i z tad tez taka roznica ja o tym wiem i dlkatego nie narzekam jak dziewczyna duzo gada i wiem ze nie potrzebuje rady czy czegos konkretnnego tylko chce pogadac

Gość dzisiijaja
Dokładnie jak mówisz, głębsze tematy ich mierżą. Ale wydaje mi się że facet z facetem pogada na głęboki temat zwłaszcza jak mogą się popisać przed kobietami a jak przychodzi dyskutować z kobietą to gęba w ciup, i patrzą na ciebe jak na wariatkę

Gość jajko niespodzianka
Mylisz się, faceci między sobą rozmawiają o banałach , o pracy, studiach, dziewczynach, filmach, muzyce , sporcie, samochodach, komputerach itp, itd. rzadko kiedy wykraczają poza te typowe bzdety. Oczywiście to są podstawy rozmów, ale chyba można przez chwilę podjąć jakiś głębszy temat, dojść do jakiś refleksji. Masz racje z tym ,że zazwyczaj faceci giną w dyskusjach z kobietami. Starają się tylko na początku znajomości potem olewają to , czują ,że już nie muszą się wykazywać W rozmowie z kobietą, można zupełnie odejść od rzeczywistości, analizować postawy innych, stawiać hipotezy. Dla nich niestety liczą się tylko konkrety.

Gość nie pale nie pije
Napisze cos o sobie powiecie czy jestem gupi mam tearz 21 lat i mieszkam z rodzicami na wsi pracuje w gospodarstwie i nie mam zadnych znajomych. Po skonczeniu liceum dostalem sie na dzienne studaia na politechnike na zarzadzanie no coz zaden wyczyn pierwszy rok zaliczylem drugi tez prawie nie zaliczylem jednego przdmiotu i moglem zlozyc podanie o warunek ale nie zrobilem tego wolealem uciec do domu nie wierzylem w siebie ze uda mi sie skonczyc licencjat ze napisze prace i obronie teraz moi rowiesniocy juz sie bronia i beda mieli wyzsze wyksztalcenie a ja nie mam zawodu ani zadnego doswiadzczenia w zadnej pracy ani znajomych a bez tego ciezko znalezcz pracew dodatku mam przepukline i do ciezkiej fizycznej pracy bym nie mogl musze sie najpierw poddac operacji

Gość nie pale nie pije
tylko ze nikt nie lubi takich domoroslych filozofow politykow a dziewczyny tez duzo rozmawiaja o pierdulkach kosmetyki, ubrania , seriale i chlopaki mam dwie siostry to wiem