Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buba27

mlode mamy (mile widziane z bialegostoku i nie tylko:)

Polecane posty

Na pewno będzie wszystko dobrze z dzieciątkiem , a Tobie życzę szybkiego i mało bolesnego rozwiązania ;) . Mi jedynie w czym młody przeszkadza to codzienny make-up zawsze jak sobie usiądę żeby się spokojnie na spacer wymalować to on jest gotowy do zabawy muszę go czymś zajmować byle by się móc tylko ogarnąć ;) . Również myślę , że lepsza młoda matka niż stara ;) lepsze zrozumienie z dzieckiem i większa wyrozumiałość do wybryków malucha ponieważ pamięta się jeszcze " jak wół cielęciem był " ;) . Mój jest 3 lata starszy więc też wiek ma w sam raz ;)

Czesc, tez sie chetnie do was przyłącze. Ja w dużym miescie mieszkam, kontakty towrzyskie - glownie w pracy. Po pracy zawsze na niewiele miałam sily ale tak raz na dwa tygodnie jakies piwko zawsze było. A teraz juz od roku siedze w domku z moja córką. Wielkie miasto wiec wszedzie mam daleko i ze znajomymi tez za czesto sie przez to nie widuję. Z tymi co maja dzieci zawsze się o czymś pogada. A ci bez dzieci - tylko imprezy, alkohol i przechwałki... tez sie da pogadac ale ile mozna sluchac o tych pijackich imprezach na ktorych sie nie było... cięzko nawet skupic uwage sluchając tych opowiesci :P i zawsze odnosze wrazenie ze oni mysla ze to jest cos czego im potwornie zazdroszcze :D buahaha - nic mnie bardziej nie wkurza od tej ich pewnosci ze jak ma sie dziecko to zycie jest do d... A ja naprawde nigdy szczesliwsza nie byłam jak teraz chociaz wiadomo sa lepsze i gorsze dni. A moja corecczka ma roczek i jestem w ciązy z drugim :) termin grudzien :) zocha samocha 90909jjjj gratulacje - kiedy rodzisz? KarmeLek90 znam problem bardzo dobrze - tez mi sie czasami ciezko ogarnąć przed wyjsciem z domu :P

Gość zocha samocha 90909jjjj
ja grudzien/styczen, ja jetsem z wawy a ty? tak wlasnie moja kolezanka jak uslyszala ze jestem w ciazy pierwsze jej pytanie to bylo czy usune;/ wscieklam sie nieziemnsko

O to tak jak ja :) widzialas juz malenstwo? ja zaczynam 9tc i jutro ide do gina na pierwsze usg :D nie moge sie doczekac. A mieszkam w 3mieście. Twoja koleżanka widać bardzo wrazliwa kobieta :D

O to tak jak ja :) widzialas juz malenstwo? ja zaczynam 9tc i jutro ide do gina na pierwsze usg :D nie moge sie doczekac. A mieszkam w 3mieście. Twoja koleżanka widać bardzo wrazliwa kobieta :D

Gość zocha samocha 90909jjjj
powiem ci kochana zenada! nie jeszcze malucha nie widzialam bylam juz u lekarza ale czekam na usg juz sie nie moge doczekać ja w 8 tyg:D :) jak widac mlode kobiety jako mamy sa tepione, choc ja nei mam sobie nic do zarzucenia, szkoly nie puscilam kantem,nucze ksztalce sie, do konca ciazy zamierzam pracowac, odkladam na dzidzie nie licze na pomoc rodziny, wiec wydaje mi sie ze jetsem odpowiedzialna, zaszlam za pierwszym podejsciem wiec widac bylo mi to pisane:)

elizka_84 Gratulacje ;) jejku też bym chciała drugie szczęście ;) tylko nie wiem jak by było z ciąża bo pierwszą miałam okropną ;p , ale nie ukrywam , że cicho marze o drugim ;) zocha samocha 90909jjjj Szczęściara z ciebie za pierwszym razem Ci się udało , a szczerze mówiąc nie wiem jak można usunąć ciąże raz oglądałam filmik " Niemy krzyk" i w życiu bym tak nie zrobiła.

Dla mnie wcale tak strasznie młoda to nie jestes. Tak prawde mowiąc to chyba najleszy wiek zeby dziecko urodzic. Tylko dzisiaj to jest tak ze wszyscy uwazaja ze najpierw trzeba zrobic kariere, kupic mieszkanie, samochód i miec miliony na koncie. Wszyscy probuja sie nachapac a tu niewiadomo kiedy stuknie 30 i tak nic nie maja a potem babki przezywaja ze stare na dziecko. Strach w oczach czy dziecko bedzie zdrowe. A ich kariera i tak na nic bo zazwyczaj konczy sie zwolnieniem z pracy krotko po powrocie z urlopu. Ja pierwsze urodzilam jak miałam 26 lat. A marzło mi sie juz jak miałam lat 23 ale bylam na studiach i z mężem krótko sie znaliśmy - tego akurat sie nie przeskoczy. Fajna bedziesz mamą i kropka :D kurcze sama zobaczysz jak uslyszysz serducho :D super uczucie

zgodzę się z elizka_84 , że strasznie przyjemną sprawą jest usłyszeć serduszko , a później poczuć jak kopie i się rusza ;)

Gość trufcik
Czesc ja mam 19 lat i 2 miesieczna core ;)