Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buba27

mlode mamy (mile widziane z bialegostoku i nie tylko:)

Polecane posty

Gość sierpniowa panna młoda..
Ciekawe i orginalne imie:)

mysle ze tak:)nie znam nikogo o tym imieniu:) to teraz coreczka by sie przydala do kompletu:D

Ojjj zobaczymy czy się przytrafi ;) ktoś do zabawy by się przydał :) A jeśli można zapytać to jak przygotowania do ślubu wszystko dopięte na ostatni guzik czy jeszcze w trakcie ???:)

niby wszystko jeszcze musimy kupic zaproszenia,juz mamy wybrane wiec to tylko kwestia zamowienia i kupic obraczki ktore tez juz wybralismy :)

O to chyba już nie możesz się doczekać :) kurcze magiczny dzień przed Tobą :) moja siostra też gdzieś w sierpniu wychodzi za mąż :) i chodzi podekscytowaną więc śmiem myśleć , że Ty również cała w skowronkach czy może jakieś nerwy zaczynają się pojawiać?:)

byl okres ze strasznie sie denerwowalam narazie ejst spokoj ale zobaczymy jak bedzie kilka dni przed slubem:)najbardziej obawiam sie pierwszego tanca i tych wszystkich ludzi patrzacych tylko na nas.nie przepadam byc jakos w centrum uwagi

Wcale się nie dziwie też bym miała stresa przed pierwszym tańcem obawiała bym się , że coś pomylę lub mi nie wyjdzie. Wierze , że wszystko wam się uda i jakoś przebolejesz te kilka minut w centrum uwagi a może nawet Ci się spodoba :) chociaż moim zdaniem będziesz cały dzień w centrum uwagi jako panna młoda wszyscy będą wpatrywać się w was ;)

narazie staram sie o tym nie myslec zeby sie nie potrzebnie nie denerwowac. a Ty pozwol ze zapytam jestes mezatka ?

No tak się poskładało , że wcześniej nie chciałam wychodzić za mąż kiedy byłam w ciąży raz bo ciąże miałam nieznośną a dwa nie chciałam się spieszyć dlatego , że dziecko postanowiłam odłożyć to na "po porodzie" ale dwie doby po urodzeniu wyszło , że dzieciaczek chory i ciągłe konsultacje w centrum zdrowia dziecka to do pediatry szczepienia jeszcze konsultacje teraz przeprowadzka jeszcze nas czeka więc czasu jak na chwile obecną na myślenie o ślubie nie mamy i jeszcze trochu poczeka to :)

pewnie nie macie sie co spieszyc wazne ze wam sie uklada a slub zawsze mozecie wziac:)

tak właśnie myślę , że na ślub przyjdzie pora a póki co tak jesteśmy szczęśliwi i to najważniejsze , a jak znajdziemy czas to i ślub może być ;). A , że tak zapytam chciała byś mieć chłopczyka czy dziewczynkę , w ogóle myślisz o jednym czy o kilku dzieciach ;)

najwazniejsze zeby bylo zdrowe ale bardzo chcialabym core:) myslimy o dwojce dzieci ale zobaczymy ile ebdzie nam dane:)

No właśnie najważniejsze żeby było zdrowe , a płeć jest mniej ważna ;) Byle by wasze plany o dwójce się spełniły ;)

a Wy myslicie powiekszyc jeszcze wasza rodzinke?:)

Gość Agula18
Witam czy mogę sie przyłączyć? :) mam 18lat i półrocznego synka :)

sierpniowa panna młoda : no zobaczymy czy się przytrafi na razie od pięciu miesięcy nic :) Agula18 : Witamy :) jak synek ma na imię ???

Gość Agula18
Kubuś :) jest strasznie duży jak na pół roku :)

hej młode mamuśki :) ja 24 lata syn 7mc :) wracając do tematu tego że poszłyście w odstawkę u znajomych to ja się nie dziwie i wy też się nie dziwcie, bo nie każda dwudziestolatka jest przygotowana do życia w rodzinie i jak ma taką koleżankę to zazwyczaj kończy się to na tym że jedna się oddala, ale ja wam teraz powiem że ja nigdy nie brałam przypadkowych ludzi na przyjaciół, w każdej szkole, pracy czy na studiach miałam znajomych i koleżanki, ludzi z którymi chodziło się piwo, ale ludzi z którymi chciałam spędzać swój wolny czas było tak na prawdę nie wielu i właśnie w związku z tym ludzie dziwili mi się (i to najbliżsi) że jestem mało kontaktowa czy mało towarzyska, otóż nie moje drogie :) ja lubię rozmawiać i spotykać się z ludźmi. Z moimi znajomymi widywaliśmy się dosłownie kilka razy w miesiącu (jeszcze jak żadne z nas nie miało dzieci), były to spotkania umówione, wtedy kiedy każdy miał czas, i teraz kiedy ja mam syna i kilkoro znajomych też ma już swoje pociechy nasze kontakty utrzymują się na takim samym poziomie jak "za starych dobrych czasów" :) to po prostu kwestia wyboru, i tak na prawdę to ja dopiero teraz mogę ich nazwać dobrymi przyjaciółmi, kiedy każdy z nas ma już o wiele więcej obowiązków dziennie a i tak nic się między nami nie zmieniło :) i wam życzę dobrego wybierania znajomych i żeby byli to tylko życzliwi ludzie :) pozdrawiam i miłego i ciepłego dzionka życzę

Agula18 Ładne imię ja nam się syn urodził to też zastanawialiśmy się nad Kubusiem no , ale jednak nie wyszło z tym imieniem ;) maagduśka Odnośnie moich znajomych nie są to przypadkowe osoby z którymi można iść tylko i wyłącznie na piwo w mojej wypowiedzi odnośnie odstawienia znajomych na bok chodziło o to , że nie mam czasu i zbytnio chęci do spotkań natomiast jeżeli potrzebuje jakiejś pomocy to zawsze znajomi z chęcią pomogą ;) drzewko82 Również ładne imiona dzieciaczki mają i widzę , że zostałaś przy dobieraniu imion na "O" ;)

aaaa Olaf też ładne i rzadko spotykane ;) do tej pory tylko jednego Olafa znam ;p

aaaa Olaf też ładne i rzadko spotykane ;) do tej pory tylko jednego Olafa znam ;p

ja mam 22 lata i 4 miesięczną córeczke wczoraj przyjechała do mnie kumpela której z rok nie widziałam opowiadala o imprezach piciu pracy o tym że nie siedzi w domu stara sie wszędzie krązyć ja opowiadałam o zosi a ona i tak to ignorowala dała mi do zrozumienia że moje życie jest do nudne i do bani nie chce mi sie z nia nawet gadać może jak urodzi to zrozumie co jest w życiu wazne

ja to raczej napisałam do autorki bo wydało mi się że ona ma z tym problem, jeżeli nie ma to przepraszam ale nawet na innych topikach można znaleźć dziewczyny które skarżą się na właśnie znajomych że przez dziecko nie mają nic tylko pieluchy kupki zupki itp i zero życia towarzyskiego

kikidee Niektórym wydaje się , że ja jest dziecko to tylko kupa , butelka i płacz i że takie życie jest strasznie nudne dla mnie nie jest nudno bo raz jest płacz raz uśmiech dziecka do tego nie trzeba ciągle siedzieć w domu w prawdzie po imprezować nie można ale ja tam nigdy nie byłam zwolenniczką imprez i alkoholu nigdy nie lubiłam natomiast lubiłam jakieś wycieczki ;) i dalej mogę sobie na to pozwolić oczywiście nie chodzi o jakieś podróże za granice tylko jakieś niedalekie okolice i spacer po szlakach ;) maagduśka A to przepraszam myślałam , że ogólnie do wszystkich dziewczyn tutaj ;)

Gość zocha samocha 90909jjjj
dziewczynki ja mam 21, co prawda poki co jestemw ciazy, ale tez bede mloda mama i ciesze sie z tego powodu, jestem w trakcie studiów z którym nie zamierzam rezygnować, na poziomie zaawansowanym mam opanowanym jezyk francuski i angielski i jestem w trakcje nauki chińskiego(poziom średni) nie uwazam zebym byla mniej ambitna a dziecko mi w niczym nie przeszkodzi:)

Gość zocha samocha 90909jjjj
dziekuje bardzo, teraz mam nadzieje ze z maluchem bedzie wszytsko dobrze, ja sie beadzo ciesze ze bede mloda a nie stara mama inne porozumienie z dzieckiem , wiecej energi, macierzynstwo nie koliduje mi zupelnie z kształceniem sie moim i mojego chłopaka.moj facet jest ode mnie straszy 5 lat, wiec dla niego to tez akuratni wiek.