Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Elsa21

JAKI NAJLEPSZY TUSZ DO RZES ????!!!

Polecane posty

zastanawiam sie medzy maybeline collosal albo max factro 2000 calori chodzi o to zeby: NIE SKLEJAL POGRUBIAL ALE BEZ PRZESADY BO ZEBY NIE ROBIL GRUDEK WYDLUZAL PODKRECAL sprawial naturalne wrazenie ale zarazem zeby bylo widac piekne firany polecajcie cos !!!!

Gość oooOOo jaaaa cieeeee
kochana, taki tusz nie istnieje :) nie ma tuszu który by pogrubił, podkręcił i wydłużył :D ja używam MF 2000 kalorii dramatic look, dodatkowo zalotki.

no wlasnie zastanawialam sie nad zalotka ale czy ona w ogole cos daje? jest ronica ja sie jej uzywa a jak nie?????? nagrzewasz ja suszarka ?

za avon i oriflame dziekuje. polecajcie wszystko tylko nie to.

Gość adkljfgnkd ejrbfe
ja nie lubie collosala, ale wiem ze wielu osobom pasowal, wiec wiesz, musisz sama znalezc swoj ideal

aha i jeszcze nie polecajcie takich co sa dostepne np w seforze. tylko w zwyklych skkepach do ktorych mam dostep bo nie mieszkam w wielkim miescie z galeriami. i tak do 30 zl. wlasnie colosal i 200 calori sa za 25 zl i mysle nad nimi tylko nie wiem ktory... :(

czytalam ze swietny ten colosal, i kolezanki dwie byly zachwycone. ten 200 calori tez bardzo zachwalany... kurcze... do tej pory uzywalam miss sporty eveline rimel takie do 15 zl...

Gość adkljfgnkd ejrbfe
popierdolonamarzycielka - zgadzam sie sumptuous jest bardzo ok, ale nie daje efektu "drama", ale sadzac po wypowiedzi chcesz bardziej naturalny efekt, prawda?? EL jest naprawdę ok:)

naturaln to nie.;/ mam krotkie dosc rzadkie i jasne rzesy... chce zeby byly dlugie i widoczne, ale nie tandetnie posklejane i pelne grudek jak widze u wiekszosci lasek;/

Gość buabuabua
na bazarze sa fajne, wytrzymale, delikatnie sklejaja rzesy dajac efekt pogrubienia. ceny rozne, od 4 do 6 zl. w takiej cenie na pewno znajdziesz cos extra :).

Gość aha i achhhhh
Maxfactor MasterpieceMax

Gość aniakosmeo
Lubie bardzo stary sprawdzony 2000 Calorii Max Factora, choc ten nowszy też jest niezły: http://www.nowenowe.pl/kosmetyki/kosmetyki-do-makijazu/max-factor/false-lash-effect/false-lash-effect,-spirala Ma fajna szczoteczke, ktora szybko i sprwnie sie maluje, a do tego nie powoduje sklejania rzęs. Jak mam czasy dobrobytu to kupuję Lancome Hypnose Drama :)