Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy)))))_____

Mam w plomby w niemal wszystkich zębach - kto ma tak jak ja??

Polecane posty

Gość czy)))))_____

nie mam we wszystkich bo 3 zebow juz nie mam ,byly tak zniszczone ze nadawały sie tylko do wyrwania , na szczeście ''tylne'' Ciagle mam z nimi problemy ,do tego dolne strasznie krzywe. Kobiety z brzydkimi zębami są dyskryminowane.

Gość fgdffgfggffg
duzo ludzi tak ma, 90% polakow ma prochnice. nie kazdego stac zeby powstawiac sobie koronki, implanty, tak jak mają slawni ludzie, ktorzy szczerzą zebiska jak malpy

Gość uuuuuuu222
Ja 🖐️ kilkanascie plomb, nawet nie licze ,z przodu mam licówki na wiecej mnie nie stac,dobre i to

Gość jhgtrfewdrftghy
a ja myslalam ze jestem w moim problemie sama... od kiegu pamietammialam wszystkie zeby poklejone az glupi dentysci sie ze mnie nabijali

Gość aha i achhhh
ja też mam duzo plomb, ale przynajmniej wszystkie zęby swoje i ani jednego sztucznego,m a mam już 49 :)

Gość no ja na szczescie
nie mam we wszystkich zebach, ale troche plomb sie juz niestety dorobilam - przez kretyna dentyste, ktory nawet mikroskopijna dziurke rozwiercal i plombowal. A jako nastolatka myslalam, ze tak widocznie trzeba. No i teraz mam :o No i niestety mam wade zgryzu, a na staly aparat mnie nie stac :( to jest moj najwiekszy problem.

Gość ja mam tez?
Ja mam 14 plomb :D wlasnie policzylam a dentystów nienawdze :( do tej pory mam zle wspomnienia, mialam 11 lat kiedy poszlam 1 raz z dziurą. Dentystka ,babka po50tce rozciela mi język !! przejechala tym ostrym narzedziem po srodku ,krew mi ciekla po buzi ,łzy w oczach ,do tej pory mam ''rozjebany'' język :O Te ich bajeczki ,ze niby zneiczulenie dziala buhaha , nie dziala na kazdy ząb. Robilam pol roku temu gorną trojke ,zrobila mi dwa zastrzyki ,jęczałam z bolu doslownie , przerwala i glupi usmiech : Co sie dzieje ? Ja: boli ,lzy w oczach ona na to : Gdyby bolało to byś leżala na podlodze i krzyczala z bolu 😠 wiecej do tej kurwy nie poszlam , nie przypominam sobie ,zebym pozwolila sobie mowic na Ty.

Gość gość
Mam po kilka plomb w jedynkach.Wszystkie zęby leczone kanałowo,wiecej plomb jak zebow.Do tego juz nie mam 6zebow a mam 35lat :-( nie stać mnie na korony i mosty.Kazdego dnia mam dola z powodu zebow.

Gość gość
Lepsze plomby w zebach, niz braki w uzebieniu lub dziury prochniczne nie zaleczone.

Gość gość
Masakra do jakich dentystow Wy chodzicie? :o Ja od lat mam przemiła dentystke i nigdy nic mnie nie bolało, wszystko dokładnie tłumaczy i NAJWAŻNIEJSZE jest uczciwa

Gość gość
Ja mam 1 wyrwany, siódemkę, na jej miejsce wrosła ósemka. W każdym plomba. Nie dbałem to mam, teraz dbam.

Gość gość
Ja też nie mam 6 zębów. Kasa jest a nie ma jak do dentysty pójść :(masakra

Gość gość
normalne. tylko 3o % Polakow myje zeby regularnie :)

Gość gość
ja na przyklad myję zeby trzy razy dziennie i do tego co pół roku dentysta www.addent.pl - polecam taki zestaw, zęby sa wtedy zadbane, białe i ładne.