Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RC +

Jeżeli chodzi o operacje plastyczne mające na celu jak najdłuższe "optyczne" zakonserwowanie młodości, świeżości twarzy, to uważam, że bardzo łatwo przekroczyć cienką granicę...

Polecane posty

Jest taki punkt, gdzie modyfikowane twarze stają się karykaturalne, zbyt sztywna skóra przez botox, zbyt karykaturalnie wypełnione wargi itp.

Dorota znalazła się przy samej granicy tego zjawiska.

Edytowano przez RC +

Podoba mi sie co gada o alkoholu, ale poza tym nie podoba mi sie, czysta schiza na twarzy

Doda ma chociaż 41 lat. Najgorzej jak młode  dziewczyny biorą się "poprawianie" urody i 20 paro latki wyglądają jak poprawiane 40. 😏

4 minuty temu, Pokraka napisał:

Doda ma chociaż 41 lat. Najgorzej jak młode  dziewczyny biorą się "poprawianie" urody i 20 paro latki wyglądają jak poprawiane 40. 😏

Media społecznościowe, presja, kult młodości, łatwy dostęp do szarlatanów od operacji plastycznych, i się okazuje, że pojawia sie klon za klonem z rybimi ustami.

27 minut temu, murb napisał:

Media społecznościowe, presja, kult młodości, łatwy dostęp do szarlatanów od operacji plastycznych, i się okazuje, że pojawia sie klon za klonem z rybimi ustami.

Niestety każda próbuje się wbić w jedną ramę bez względu na wygląd wyjściowy. 😉

Dodunia zdecydowanie za mało sobie botoksu wszczyknęła, jeszcze wygląda normalnie 😜

Użyłeś złego przykładu. Chyba chciałeś zwrócić uwagę na śledztwo Stanowskiego. Nie wiem, nie otwieram filmu 😉

Wpisz w wyszukiwarkę  Minge, Racewicz, czy niezyjącą Wander. 

Ludzie z show biznesu zarabiają na swoim wizerunku i jakoś to sobie tłumaczę. Brum słusznie wspomniała o presji spoleczeństwa, stąd wiele  zwykłych kobiet czy nawet nastolatek sięga po "pomoc".  Nie każda potrafi się upiekszyć z umiarem, w estetyczny sposób i stosownie do pory dnia czy sytuacji. 

Potem się dziwcie, że mężczyźni żyją krócej. A czyja to wina? Chcieliby tak pocałować swoją babę spontanicznie, w środku dnia i zlizuje z baby drogerię.

Amerykańscy naukowcy już robili badania o negatywnym wpływie "zjadanych" kosmetyków przez mężczyzn? 😜 

Ci bardziej dbający o swoje zdrowie czekają z kizi mizi aż ich baba to wszystko zmyje. I stąd później narzekania na fejsie i insta.

Mój facet jest pozbawiony romantyzmu 😭 Nie przytuli, nie pocałuje od tak sobie 😭 

🤣😜😜😜😜

24 minuty temu, Baba napisał:

Użyłeś złego przykładu. Chyba chciałeś zwrócić uwagę na śledztwo Stanowskiego. Nie wiem, nie otwieram filmu 😉

Wpisz w wyszukiwarkę  Minge, Racewicz, czy niezyjącą Wander. 

Ludzie z show biznesu zarabiają na swoim wizerunku i jakoś to sobie tłumaczę. Brum słusznie wspomniała o presji spoleczeństwa, stąd wiele  zwykłych kobiet czy nawet nastolatek sięga po "pomoc".  Nie każda potrafi się upiekszyć z umiarem, w estetyczny sposób i stosownie do pory dnia czy sytuacji. 

Potem się dziwcie, że mężczyźni żyją krócej. A czyja to wina? Chcieliby tak pocałować swoją babę spontanicznie, w środku dnia i zlizuje z baby drogerię.

Amerykańscy naukowcy już robili badania o negatywnym wpływie "zjadanych" kosmetyków przez mężczyzn? 😜 

Ci bardziej dbający o swoje zdrowie czekają z kizi mizi aż ich baba to wszystko zmyje. I stąd później narzekania na fejsie i insta.

Mój facet jest pozbawiony romantyzmu 😭 Nie przytuli, nie pocałuje od tak sobie 😭 

🤣😜😜😜😜

Czyli będzie żył dłużej. 😄

• Haha 1

15 minut temu, murb napisał:

Czyli będzie żył dłużej. 😄

No jakoś tak 😛

11 minut temu, 8 komputerów tak napisał:

Tak mniej więcej z 8/10 spadam wtedy na 2/10 xDxDxDxD 

Odbij.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto