Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomyśle o tym jutro lub wcale

Jakiej firmy kupujecie żwirek dla kota?

Polecane posty

Chodzi mi o najlepiej zbrylaujący i pochłaniający zapach, kupuje Hiltona ale może jest jakiś inny?

Gość slle4
cats best eco plus 40 litrow. Na dwie kotki domowe wuystarcza na 5 miesiecy.

no tak patrze na allegro, że ludzie to biorą, hmm drewniany, czy on jest sypki czy to takie kulki?

Gość mn88
Ja wkładam do kuwet 2 lub 3 ręczniki papierowe, jak nabrudzi wrzucam do WC i spuszczam wodę. Nie mam rozniesionego po całym domu żwirku, nie ma zapachu (kuwety regularnie myte, raz w tygodniu wyparzone), moja kotka to akceptuje. Wcześniej przy 2 miałam 3 kuwetki, teraz wystarczają 2. Do jednej sika, do drugiej robi na twardo.

ciekawe z tym papierem, ale już wole nie ryzykować bo moja panna to nawet potrafiła posikać się na kanape:P więc jak ma żwirek to niech już go ma

Gość afafgafa
Moim zdanie Cats Best Eco Plus jest najlepszy. Jego największą zaletą jest to, że można go wyrzucać do kibla i nie zabetonuje Ci toalety. Mi się to raz zdarzyło, ale wyrzuciłem naraz za dużo. Musiałem ręką przepchać ;-P Moje dwa ruski go lubią, nie śmierdzi. No chyba, że kupa jest świeżutka :-) A na świeżo z worka to ładnie pachnie drewnem. Normalnie się zbryla, więc wygodnie się go utylizuje (jak już wspomniałem prosto do toalety) A formę ma zwykłego żwirku; takie drobne granulki Szczerze polecam

superbenka niebieskiego, do tego sypki odkażacz lawendowy też benka mam duża kuwetę na dwa koty, sypię 15 kilo żwiru i mam święty spokój dwa razy na dzień sprzątnę "urobek" i tyle mojej pracy w tym temacie

Gość mn88
Tyle że jak używałam żwirku to znajdowałam go nawet w łóżku, bo wynosiła między poduszkami w łapkach.