Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceci są bezkrytyczni!

Faceci są wobec siebie bezkrytyczni - mam kumpla, który...

Polecane posty

Młody chłopak (23) a co prawda chyba ze 190 cm wzrostu, ale musi ważyć ze 140 kilo. Brak szyi, za to pięć podbródków, ogromny brzuch, tłuste rączki i nóżki, cycki porówywalne do moich (wcale niemałych) wiecznie spocony, w przymaławych ciuchach. Nie ma oporów przed wsuwaniem największych kebabów, wsypywania sobie 3 łyżeczek curku do kawy ze śmietanką etc, ale ok, jego wygląd, jego sprawa. To, że wręcz obnosi się ze swoją tuszą, nazywa z dumą "dużym chłopcem" i nie widzi w swej wadze problemów, też jest do przeżycia. Najśmieszniejsze jest jednak to, że ciągle krytykuje niemal wszystkie dziewczyny ze swojego otoczenia, podczas gdy 99,99% z nich jest poza jego zasięgiem i nie zaszczyciłoby go nawet jedną randką. Ta ma krzywe nogi, ta brzydki zgryz, tej się przytyło, ta wygląda jak facet... Zjawisko niezbadane i fascynujące :O

Gość dzisiijaja
faceci tak mają, zero skromności

Gość trtrt
nie wszyscy:O

Mógłby schudnąć chociaż do 100. Mój były miał wlasnie 190 wzrostu i 100 kg i wyglądał bardzo dobrze (schudł ze 120) więc to byłaby dobra waga dla niego, nie musi chudnąć od razu do 80 czy 85 ... A krytykant ... no tak krytykuje bo nie może ich mieć. Są tacy faceci, lasia piękna ale jak lasia odmówi to lasia brzydka

:O

Gość PRAWDAŻ TO!
ha!

za to ja jestem doskonala, moje pierdy pieknie pachną