Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojęsię

CZy mogę być w ciązy ?

Polecane posty

Gość bojęsię

Nie jestem pewna tego czy plemniki się przedostały do "mnie" , bo dotykałam chłopaka za penisa całego, no i potem poszłam się zalatiwć czy na papierze czy gdzieś mogły znaleźć się plemniki i dostać się do mojej pochwy?:( Poszłam do łazienki z 30 min lub 1 godzine, nie raz myłam dłonie nie raz nie , ale nigdy nie dotknęłam się zapohwę tylko papier, czy sa szanse zeby plemniki jeszcze żyły.? Mogę być w ciąży?

Gość stara podbijaczka
ja pierdole kurwa mać!!! :O:O:O:O:O

Gość bojęsię
O co ci chodzi ? Chcę się upewnić :(

Gość NIE MA TAKIEJ MOZLIWOSCI
NA 1000%

Gość bojęsię
na pewno bo okres mi się spożnia i wpadam w panikę

Gość nonnoohdifks
okres ci sie spoznia bo wpadasz w panike. mozesz zrobic test ktory ci powie ze nie jestes

Gość pamietaj ze
plemniki poza srodowiskiem pochwy- i to w odpowiednich dniach cyklu z odpowiednim ph-nie przezyja. no chyba ze dzialaliscie bez ogumienia

Gość bojęsię
nonnoohdifks ale myślisz ze zaszłabym w ciąże przez takie coś ?

Gość o kurka ładnie
a czy tym samym mydłem mył rece twoj chłopak???

Gość przez to co opisalas
NIE MA SZANS. one nie zyja poza pochwa. SPIJ SPOKOJNIE

Mojej dziewczynie się okres spóźniał 1.5 tygodnia ostatnio przez taki głupi stres... a mówiłem jej że NIE BYŁO SZANSY... Naprawdę, weź sobie gorącą kąpiel, dużą ilość piany... obejrzyj jakąś komedię, zjedz tabliczkę czekolady... herbatka z melissy lub mięty... ogólnie RELAX AND CHILLOUT ;] Na papierze toaletowym ?! Przeginasz... po to jest WYTRYSK aby WCISNĄĆ spermę dalej... poza tym penetracji nie było z tego co widzę to TYM bardziej nie masz się czym przejmować... I nie rób chłopakowi już głowy bo też się pewnie stresuje choć nic nie zrobił ^^

Gość bojęsię
No zawsze po tym jak szłam siku to z 30 min po to chyba nie możliwe ze na rece by plemniki tyle przetrwaly ?

Gość o kurka ładnie
ale mył rece chłopak twój,tym samym mydłem czy nie

Gość na pewnoooo
bejbika z tego nie bedzie. chocbys nie wiem jak bardzo chciala.

Gość ginekolog poloznik mowi
nie ma takiej opcji zebys byla zaciazona!

boję się... mogłyby przetrwać !! Ale to nieważne... pleminiki w odpowiednim środowisku mogą żyć kilka godzin... ale to też nie jest ważne... Najważniejsze jest to że 1 myłaś ręce, 2 wytarłaś je (choc ich juz nie bylo) w papier toaletowy 3 nie miały szans dotrzeć do środka... chyba że papierem wycierałaś wnętrze pochwy... co by było głupie ale nawet jeśli to punkt 1 wyklucza wszystko... OMG ! WTF... LOL.

Gość bojęsię
aha kamień z serca ! ;) Moj chłopak nie mył żadnych rąk, to ja go dotykałam on mnie nie , tylko pytam czy po pójściu na siku coś mogło sie przedostać na papier, bo pochwy nie dotykałam , jestem dziewicą, z reszta zawsze ręce wycierałam o coś byle co.

Gość bojęsię
Nie zawsze myłam ręcę, no ale zawsze o cos je wytarłam , no pochwy wnetrza nie wycieram

Jeśli dodasz wytarcie rąk zaraz po ... to szanse są wręcz na minus... możliwe więc że jego zapłodniłaś a nie on Ciebie xD A tak na serio to wrzuć na luz i się zrelaksuj trochę, bo jeśli tego nie zrobisz to okres nie dość że będzie bolesny to może być ciężki ( moja dziewczyna po 1.5 tygodnia spóźnienia omdlała i skończyła w szpitalu na obserwacji... )

Gość bojęsię
No zaraz po , o głupie spodnie ręcę wytarłam ;)

Gość paati
W sumię to ja także mam pytanie :) Chłopak spuścił się we mnie . (Podkreślam,że biorę tabletki zabezpieczające.. ) Mimo tego mam mały stresik co do pewności. Co myślicie o tym?

Gość bojęsię
No ja nie wiem, sama widzisz czym ja się denerwowałam , moze pan Sputnik91 ci pomoże , ;)

Gość paati
Wiesz w twoim przypadku jest to bardzo mało prawdopobne,ponieważ musi dojść do stosunku :) ( Chodz przy pieszczotach są również skarajne przypadki ciąży ) Ja pytam ogółem z ciekawości,bo przyznam,że pierwszy raz w życiu spuścił się we mnie .

Gość bojęsię
No ja mam nadzieje , ze nie potrzebnie sie boje, bo ja tylko go dotykałam, no jesli on się w cb spuścił to może sa jakieś szanse ma ciązę

Gość paati
1-2% szans że zajść mogę, lecz to najbezpieczniejsza forma zabezpieczenia z tego co wiem ,chodz przyznaję lękam się. Ile masz lat?

Gość hgsdjhgdsjfhbsdcnbdjhfgfs
mysle, ze oglas zajsc w ciaze. Takie sytuacje sie zdarzaja. Ja zaszlam podobnie. Dotykalam penisa swojego chlopaka, a potem okazalo sie, ze plemniki w dziwny sposob sie do mnie przedostaly. Teraz mamy piekna zdrowa 15 letnia dziewczynkę. Obawiam sie troszke o nią, bo tez juz ma chlopaka :D

Gość paati
wow to naprawdę skrajny przypadek ;)

Ja nie rozumiem po co podejmowac wspolzycie, jezeli za kazdym razem wpadacie w panike. Za kazdym razem bedziesz panikowac jak dojdzie w tobie, albo jak go dotkniesz???? Wniosek: nie dojrzalyscie do seksu!

Gość boje się
to moge byc w ciazy czy nie ? ;(

Gość bojęsię
Nie jestem pewna tego czy plemniki się przedostały do "mnie" , bo dotykałam chłopaka za penisa całego, no i potem poszłam się zalatiwć czy na papierze czy gdzieś mogły znaleźć się plemniki i dostać się do mojej pochwy? Poszłam do łazienki z 30 min lub 1 godzine, nie raz myłam dłonie nie raz nie , ale nigdy nie dotknęłam się zapohwę tylko papier, czy sa szanse zeby plemniki jeszcze żyły.? Mogę być w ciąży? Chłopak nie mial wytrysku bo na rece nic nie było, z reszta on potwoerdził