Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spożnionazaduzo

Studia w wieku 27 lat ? Dzienne zaoczne ?

Polecane posty

Gość spożnionazaduzo

Warto się wybrac mając już tyle lat ? Zaoczne czy dzienne ? Jaką najstarszą osobę widzieliście na studiach dziennych ? Czy są jakieś ograniczenia wiekowe , jeśli chodzi o dzienne np medycyna, prawo ?

Gość spożnionazaduzo
Nikt się nie wypowie ?

Gość wieiirir
zaoczne tak

Gość pokutnicaJaniaaa
a gdzie tam w tym wieku na dzienne ?? a za co życ bedziesz?? nie pracujesz czy jak

Gość nie ma granicy wieku
Najstarsi z mojej grupy byli po 50-tce. Ja mam 37 lat i za rok idę na uzupełniające.

Gość xvideos na ten przykład
spoko, ja poszłam na studia w tym wieku, jak skończyłam to miałam 32 :D ale czułam się młodo ;) studiowałam na dziennych i pracowałam, nie wiem jak dałam radę, ale przeżyłam :D

Gość spożnionazaduzo
Gdybym nie miała za co życ to pewnie nie zastanawiałabym się nad dziennymi :) Boję się trochę osób z roku , chociaż bardzo młodo wyglądam

Gość gvfhgvhghygbhgbhyg
idź na zaoczne na dziennych są takie ,,dzieciaki,, które jeszcze żadnych problemów w zyciu nie miałay, są na utrzymaniu rodziców i nie mają o niczym pojęcia, ja na dziennych zawsze trafialam na wrednych ludzi, dopiero na zaocznych jak mam ludzi którzy już czegos doświadczyli, maja rodziny i prace, tacy ludzie sa bardziej ludzcy i zyciowi, cześciej można na nich liczyc