Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bziummmmmmmmmmmm

Pytanie do ŻDŻ i mayor of london

Polecane posty

Gość bziummmmmmmmmmmm

Powiecie mi może .. albo podacie strony inernetowe polskich uczelni w Anglii? No bo kurde nie mogę nic znaleźć a chciałabym wyjechać i tam studiować . Z góry dzięki :)

Gość kozilo matol
sie mayor zlosliwa cos ostatnio zrobilas? czyzby nie powiodla sie wyprawa do seattle? a moze twoj amerykanski gach nie obraca cie zbyt czesto i dobrze....

Gość kisiel i budyn
wlasnie ze dobrze major napisala bo czy tak trudno wpisac w google to co sie szuka smieszy mnie ten temat przeciez ani major ani zdz nie maja obowiazku odpowiadac na kazde wasze pytanie

Gość no to pomoglysciecie
hahahah : 1. autorko- czy ty myslisz,ze Mayor i ZDZ to wiedza wszystko o Anglii???? po co mayor czy zdz mialby sie dowiadywac o POLSKICH uczelniach w anglii???? 2. jak chcesz tak bardzo studiowac to albo sie naucz angielskiego albo pomysl nad studiowaniem w polsce. jeeli tego nie wiesz,to wiele polskich uczelni w uk nie maja zadnych akredytacji w poslce, wqiec mzoesz sobie studiowac w uk a potem twoje''kwalifikacje'' nie beda nigdzie uznane ,ani w pl ani w uk. poza tym to mozesz sobie przeczytac ile teraz w uk jest bezrobotnych po studiach w dzisiejszym metro i sie zastanow czy to najlepsze wyjscie.

Gość Brinaa
Zobacz tu może Http://www.gbritain.net/articles.php?id=191 poczytaj