Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lufthansa lot

kto lara lufthansa???

Polecane posty

Gość lufthansa lot

Mam pytanie do osób, które podróżowały już liniami LUFTHANSA. Właśnie zarezerwowałam bilet z Niemiec do Polski i przy wypełnianiu formularza jedno z pytań dotyczyło wyboru posiłku. Zaznaczyłam "koszyk owoców". A teraz mam mały niepokój. Płaci się za to dodatkowo w samolocie??? Bo nie po to wykupiłam najtańszy bilet żeby fundować sobie kilka owoców za nie wiadomo ile euro. ????????????????

Gość lara to chyba
croft czy jakoś tak....

Gość lufthansa lot
up

Gość djksjdsk
Oj niestety, będzie dodatkowa opłata. Dlaczego nie zarezerwowałaś lotu Easyjetem lub Ryanairem, swoją drogą Sindbadem też można

Gość lufthansa lot
Poważnie???????? Ile mniej więcej może takie coś kosztować? Fuck......... A można to jakoś wycofać??? Luthansa była najtańsza....

Gość olivia dunham
no prosze cie, oczywiscie ze nie bedziesz placic

Gość djksjdsk
Ja często lecę Lufthansą a osoba powyżej chyba nigdy w takim samolocie nie siedziała. Podawane za darmo są tylko napoje oraz bułka. Owoce w koszyku to już dodatkowy serwis. Nie przejmuj się tym-kazać płacić Tobie nikt nie będzie

Gość lufthansa lot
No to teraz już sama nie wiem. Jedna osoba że tak, druga że nie. Kiedyś leciałam Raynerem i nie miałam takiego pytania w formularzu. Może ktoś jeszcze się wypowie bo na razie jest 1 na 1. I komu tu wierzyć?

Gość olivia dunham
skoro pytanie bylo w formularzu to pobraliby odpowiadnia kwote przy bukowaniu biletu.