Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam pytam 22

po czym POZNAC ze facetowi podoba się dziewczyna??

Polecane posty

Gość pytam pytam 22

pytam na serio :P Takie uniwersalne znaki... co wg was to jest? coś z mowy ciala?:) proszę o odpowiedzi poważne:)

Gość pytam pytam 22
up up :P

Gość ododo
jak wyzej, chce miec jak najwiecej do czyniania z toba itp :))

Gość nie pale nie pije
A ja sie pytalem przed chwila na ogolnym jak dac znac dziewczynie ze mi sie podoba i chce ja poznac lub blizej poznac nie mowiac tego wprost. Chyba staralbym patrzec sie na nia i usmiechac jestem zielony jesli chodzi o flirt.

Gość Udzki to lubi
usmiecha się jak ją mija. Zeby lub proteza Jest często gęsto blisko niej.

Gość piszta dalej
bo chętnie się dowiem

Gość szukam ksiacia
zalezy jeszcze jak sie na ciebie patrzy

Gość a jak ma się patrzeć
??? po czym odróżnić to?

Gość eajfijew
oni zagadują, dosiadają się, a później umawiają się. wcześniej jak są nieśmiali to kręcą się bliżej tej dziewczyny, ale jak im zależy, to po jakimś czasie działają, proponują spotkania.

Gość rree
-czesto patrzy na Ciebie -usmiecha sie probuje zagadac -czesto pojawia sie tam gdzie -pyta o Ciebie znajomych

Gość cytrynowawoda
A jak koleś jest bezpośredni to Ci to po prostu powie :D Przynajmniej ja tak mam...I to wcale nie jest fajne, bo wtedy nie ma tej niepewności, która jest przecież najfajniejsza w początkowym etapie znajomości ;)

Gość cytrynowawoda
muj tato też jest taki niepewny :)

Gość ok ale co dalej
Powiedzmy facet się często patrzy, szuka kontaktu wzrokowego, czasem lekko uśmiechnie ale nie zagaduje, więc co dalej?

Gość dalej cza czekać
tudzież działać narażając się na ośmieszenie

Gość ok ale co dalej
Ale nierozumiem, skoro mu się podoba, bo widać po tym jak się patrzy itd to na co on czeka?

Gość szukam ksiecia
"Ale nierozumiem, skoro mu się podoba, bo widać po tym jak się patrzy itd to na co on czeka?" moze ci sie ubzdurało

Gość szukam ksiecia
"a jak ma się patrzeć ??? po czym odróżnić to?" mój były patrzył sie tak ze jak by mógł to by mnie zajebał a ze chodzilismy do tej samej klasy to niestety ale byłam zmuszona chcac czy nie chca czasem na niego wlesc... to samo z jego panna

Gość szukam ksiecia
wiec przestałam sie na nich patrzec ogolnie masakra tak czy inaczej wiem jak patrzy facet zakochany bedacy z toba w zwiazku :P

Gość mlody i niedoswiadczony
skoro facet czesto zerka, usmiecha sie, ale nie podejmuje inicjatywy- najpewniej znaczy ze jest niesmialy. sam mialem tak czesto, czasem sie usmiechnalem a pozniej sililem sie na obojetnosc, bo chcialem zeby dziewczyna podjela jakies dzialanie, cos dala od siebie. mysle ze warto zagadac, faceci lubia smiale dzieczyny ktore podejmuja inicjatywe, powinien sie wtedy rozkrecic

"skoro facet czesto zerka, usmiecha sie, ale nie podejmuje inicjatywy- najpewniej znaczy ze jest niesmialy. sam mialem tak czesto, czasem sie usmiechnalem a pozniej sililem sie na obojetnosc, bo chcialem zeby dziewczyna podjela jakies dzialanie, cos dala od siebie. mysle ze warto zagadac, faceci lubia smiale dzieczyny ktore podejmuja inicjatywe, powinien sie wtedy rozkrecic" szemrana teoria, jak z faceta jest dupa, to kobieta może silić, ba! może faceta zdobyć, ale on taką dupą nadal pozostanie :O a co z akobieta chciałaby miec faceta który boi się cokolwiek zrobić :O

Gość szukam ksiecia
mój były sie na mnie nie patrzył..tak naprawde wszystko wyszło z mojej inicjatywy a on nawet dupy nie ruszył ... pozniej jak olałam to sie zainteresował a pozniej to juz inna sie znalazła a ten jak by mógł to by mnie rozjebał wzokiem a za co to nie mam zielonego pojecia... masakra z wami ... dlatego mam was w dupie

Gość szukam ksiecia
"szemrana teoria, jak z faceta jest d**a, to kobieta może silić, ba! może faceta zdobyć, ale on taką dupą nadal pozostanie a co z akobieta chciałaby miec faceta który boi się cokolwiek zrobić" DokŁADNIE!!!

Gość szukam ksiecia
a moj jeden chłopak (tez były ale inny juz) cały czas sie na mnie zerkał, chciał sie spotykac, dzwonił do mnie , zapraszał, jak sie widzielismy to sie usmiechał zartował...fajny był...wiedy wiedziałam ze mu sie podobam :) dawał wyraznie do zrozumienia mi to i nie było gierek...znak zodiaku baran tak samo jak ja wiec wiadomo...szybko, sprawnie i na temat :) bez gierek :) ale niestety podziały sie takie rzeczy ze koniec... :/

Gość coś mi ktoś doradzi może
myślicie ze jak kolega z grupy nagle zaczął do mnie podchodzić na przerwach i zagadywać, śmiać się z moich żartów to znaczy że na mnie leci? wcześniej tego nie robił, może po prostu chce pogadać? bo ja myślę że jak jest jakaś chemia to się czuje a popatrzeć i pogadać to chyba można bez zobowiązań?

Gość Catalyst...#$%^
Co to za brednie facet wypisuje, że niby co , jak kobieta, która mu się podoba nie zrobi pierwszego kroku, to sobie ją daruje? pff! To by się wysilił! Co , że teraz niby kobiety mają "polować" a faceci jak te cipy czekać na swoją Julię? bo są takimi duupami wołowymi ? Ehh aż szkoda słów..

Gość nahiti
a co jeśli ten chłopak jest flirciarzem? po czym mam poznać czy rzeczywiście mu się podobam?

/a co z akobieta chciałaby miec faceta który boi się cokolwiek zrobić / 0 0 Powiedziała stara, brzydka dziewica której nikt nigdy nie chciał :D

facet był pierdołą i pierdołą pozostał, a to na długą metę jest męczące, gdy kobieta musi nosić spodnie w tej parze