Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siALALAMYDELKOfA

dziewczyny ktore odbily chlopaka innej-piszcie :)

Polecane posty

Gość siALALAMYDELKOfA

niewazne czy to kolezance/siostrze/znajomej/obcej babie.Jak Wam sie to udalo,jak sie zyje w takim zwiazku? heh ja nigdy tego nie zrobilam ale byc moze juz niedlugo..........

Mnie próbowano "odbić" przy czym w obu przypadkach to odbijające uważały, że im się "należy", zabawne historie...

Gość siALALAMYDELKOfA
up

Gość Księżycowaa
Ja odbiłam koleżance faceta. Po tygodniu go zostawiłam.

Gość gosch
malo wolnych facetow po swiecie chodzi? raz Ty komus odbijesz, raz ktos Tobie i wtedy dopiero bedziesz szczesliwa

Gość Tesla is singing
I będziesz potrafiła zaufać facetowi, który zostawił dla ciebie inną? Skoro ją rzucił to jaką niby masz gwarancję, że nie potraktuje cię w ten sam sposób??? Zawsze obok może pojawić się młodsza, ładniejsza i chętna.

Gość siALALAMYDELKOfA
mam zamiar odbić faceta mojej matce niewiem czy dobrze robie :(

Gość gosch
serio? mozesz byc az tak glupia i podla?

jakby mi odbila jakas to bym ja zabila, a on by plakal ze nie ma swojej dziewki. Zemsta na obojgu na raz;p ja tam nie wiem czy odbilam jak poznalam swojego to byl w zwiazku ale zerwal z nia i dopiero jakos po roku bylismy razem, wiec nie bylo to odbicie. aczkolwiek od poczatku ku mnie sie sklanial

Ty ksiezycowa :D dobrze zrobilas chociaz ze dupka zostawilas po tygodniu skoro sie dal odbic

Gość szalona becia
ja miałam takiego żonkosia który mi buty lizał :P ale za duży bagaż on dwoje dzieci i żona niepracująca:O odpuściłam;) ale się spotykamy

Gość siALALAMYDELKOfA
udało mi się odbić faceta mojemu ojcu, to był nie lada wyczyn

Gość gosch
idz sie lecz a nie pieprzysz glupoty na kafeterii

ja odbiłam kumpeli chlopaka abo prz\yszlego. a w sumie to ja sie mu spodobalam a nie ona ;p takie zawile to bylo troche. i 4 lata z nim byłam :)

byłam bo go zostawialam jak zaczol pić

Gość 176cm
odbiłam męża pewnej kobiecie, jesteśmy razem już 4 lata.

Gość siALALAMYDELKOfA
właśnie ściągłam majty i marszcze sobie bulke a dziadek marian patrzy lubieżnym wzrokiem i rozpina rozporek bedzie sie działo oj będzie uuuuuu!!!

Gość gość
Odbiłam mojej najlepszej kumpeli chłopaka a ona za to mnie unika:-(.

Zrobiłam to cztery razy,dwa razy przypadkowo, raz na złość dziewczynie,a innym razem,żeby się zemścić na facecie i pokazać,gdzie jego miejsce. Nic specjalnego nie robiłam, po prostu na mnie polecieli, idioci(z wyjątkiem jednego) :P Nie chciałabym być z takim w związku, więc nie ma się co układać.

Gość gość
mi też taka jedna panna próbowala odbić chloapaka i to nie jeden raz.. do dzisiaj jej się nie udalo.. no cóż.. ;) a ja chociaz wiem, że mój chlopak by mnie dla niej nie zostawił, znienawidziłam ją za sam fakt, że chciała mojego nieszczęścia. jak ją widzę to mnie nosi ale wiem że ją wkurza moj widok więc cieszę się że musi na mnie patrzeć. hehe poza tym parę razy zrobilam jej na zlośc chociaż raczej nie wie że to przeze mnie. tak więc nie odbijaj glupia panno chlopaka dla innej bo nie wiadomo jak się to skończy. znajdź sobie swojego wlasnego a nie uzywanego. a jak nie rozumiesz o co chodzi to weź się za ksiażki na dobre Ci to wyjdzie przynajmniej nie zmarnujesz czasu a przy okazji zdasz do następnej klasy jak to sie teraz mówi 'gimbazy'.