Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotona22

Czy zerwac zareczyny?

Polecane posty

Gość zaklopotona22

Witam.. Mam bardzo trudne pytanie.. Po pol roku znajomości zareczylam sie z moim facetem.. Wszystko bylo pieknie aż do teraz gdy go odkrywam jaki jest naprawę.. Nie da sie z nim dogadac jest nieustępliwy, wszystko musi byc po jego mysli uwielbia sie klocic o byle pierdołe... Ślub za rok jednak wszystko juz mamy kupione.. obraczki, alkohol sala zamowiona.. Prosze o odpowiedz, czy powinnam przerwac te zareczyny?? Wiem ze on by sie zalamał bo mimo tego ze miał w chwili gdy sie poizalismy 21 lat nie miał przedemna zadnej kobiety.. Jego rodzice mnie wrecz ubóstwiaja.. A ja, ze sie dusze w tym zwiazku.. Co powinnam zrobic.. prosze o odpowiedzi

Gość nkfgmd
jesli się dusisz, toi lepiej juz nie będzie, zapewne potem rozwód, niepotrzebny stres... Zastanów sdię czy tego chcesz

Gość olivia dunham
sama powinnas wiedziec co robic. Nikt tu nie powie Ci, tak zerwij zareczyny. No, ale skoro sie dusisz to chyba znasz odpowiedz

Gość olgetta
Rozumiem, ze jestes zaklopotana, moze nawet wiecej niz to. Ale zadaj sobie pytanie. Zamknij oczy i wyobraz sobie was razem w wieku 50 lub 60 lat. Jesli wogole nie jestes sobie w stanie wyobrazic, ze taki czas z nim jestes w stanie przezyc to moze soie odpusc. Slub jest na cale zycie, a obraczki, alkohol mozna jeszcze sprzedac. Nie pakuj sie w malzenstwo dopoki nie jestes tego pewna, ze chcesz.

Gość zaklopotona22
nie chcę tego ale wie o tym ślubie juz cala nasza rodzina...

Gość mfklskf
jeżeli już teraz sie dusisz to co będzie po ślubie...wdg mnie powinnaś kierowac się swoimi uczuciami i jeżeli nie czujesz się komfortow to zerwać te zaręczyny...być może jeszcze przyjdzie na was czas ...

Gość olgetta
Rodzina to rodzina, tylko ty sie liczysz dla siebie. To ty bedziesz cierpiec jezeli nie bedziesz szczesliwa