Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łojakciepło

czy to duzo czy mało

Polecane posty

Gość łojakciepło

dziewczynka rok i 8 mc menu dnia: rano ok 15ml kaszy z miseczki łyżeczką 2 maleńkie kiwi (z koszyka wiec strasznie małe) gruszka pól serka (od 8 do ok 11) spacer 2 h 2 plastry wędliny i spać (ok 2h) po drzemce miska rosołu z makaronem + mięsko z udka kurczaka spacer ok 2h mała kanapka i ok 130 ml kaszy przed snem czy to nie za duzo? jakie przerwy w jedzeniu mają Wasze dzieci ok 2 lat?

Gość łojakciepło
150 ml kaszy rano nie 15:P

chciałabym, żeby moje 2,5 letnie dziecko tyle zjadło.. Myślę, że w sam raz.

Gość kokosowa chatka
całkiem sporo :) moja mala,rok i 10 miesiecy: -rano-120 ml mleka z miarka kaszki -ok 9-kanapka z wedlina lub kromeczka razowca i parówka ( nie cała,ok3/4) -ok 11 pol banana/jabłka -ok 15 miseczka zupki z kawałeczkiem mieska lub kawałek duszonej rybki/kotleta plus warzywa deserek-soczek plus ciasteczko owsiane ok 19- kolacja,kromeczka razowego z serem/jajkiem

Gość praktyczna mamuśka
myślę, że to OK całkiem dużo, mój 18 m-czny nie zje tyle, ale to niejadek genetyczny

Gość łojakciepło
wydaje mi się że je tyle ile potrzebuje, dzięki:)

Gość adzia1982
syn 15 miesiecy i rano mleko 210 ml potem paróweczka z kromką chlebka sen obiadek zupka(wszystkie)100ml potem jakaś przekąska owoc albo jogurt kolacja kanapka i na noc mleko 330 z kleikiem