Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kitammarg

Przez mój niski wzrost nigdy nie będe miał kobiety, to przykre

Polecane posty

Gość Kitammarg

Przykre, że przez 'los', 'naturę', 'geny' nie wiem jak to nazwać, ale przez siłę wyższą będę do końca życia sam.. mam 23 lat i nigdy do tej pory nie miałem kobiety, nigdy nie poderwałem kobiety na sex itp.. ZAWSZE ale to ZAWSZE kiedy już mi się jakaś spodobała i próbowałem coś zdziałać to mnie od razu olewała.. odmawiając mi na propozycje spotkania itp mam już tego dosyć, jestem w depresji i wrakiem człowieka codziennie muszę sobie przynajmniej 2x zrobić dobrze, masturbując się bo po prostu nie wyrabiam.. opis mojego wyglądu: -173cm -wąski w barkach (siłownia nic nie daję.. mam takie krótkie kości) -gruba, wypięta dupa -garbate plecy jak mam dalej żyć :(

Gość buuuhahahahhaaaa
Jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!! codziennie taka sama prowokacja, zwolnij, bo zanudzisz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

znam jednego co jest mniejszy o demnie a ja mam164 cm i mial kilka dziewczyn i teraz ma zone wyzsza od siebie wiec wydaje mi sie ze moze nie chodzic o twoj wzrost bo nie jestes niski

Gość Szymuś
nazbieraj sobie na operację to Cię wydłużą, bo na głowę to raczej już nic nie znajdą.

Gość Kitammarg
chciałbym aby to była prowokacja

Gość buuuhahahahhaaaa
no to nie pierdol, że to przez wzrost :O i co mają kości do siłowni, dziecko? dopracuj te żale

Gość nie pale nie pije
jak masz krzywy ryj to niestety bedziesz sam chyba ze zarobisz w huj kasy

Gość Kitammarg
mam tylko 173cm.. praktycznie kazdy facet jakiego spotykam jest wyższy ode mnie a kobiety patrzą na mnie jak na ścierwo przez mój niski wzrost do tego ryj mam przeciętny ale mam zjebane wielkie zęby!! moje jedynki są tak duże jak np zeby królika jak się usmiechne to wygladam tragicznie, z kolei jak chowam ryj to mam mine takiego gbura i jest jeszcze gorzej eh ;/

Gość Kitammarg
a no dużo mają kości.. ludzie np nie chodza na silownie a są szerocy w barach ja z kolei jestem zajebiscie wąski bo moje kości są bardzo krótkie a do tego mam garba więc jak cwiczylem na siłowni to nie rosło mi w szerokość tylko tak bardziej w grubość ehh ja ide sie chyba zajebac..

Gość gsdaygd
Przeciez 173 to sredni wzrost, juz nie przesadzaj. Mialam na roku kolege, ktory mial moze 163cm, on to mial przesrane, ale nie ty.

Gość nie pale nie pije
ja mam gorzej 1 jestem nizszy 170 2 jestem troche zgarbiony i mam skolioze 3 mam krzywy zgryz zolte zeby 4 jestem chudy 55kg 5 nie calowalem sie nawet z dziewczyna 6 nie mam pracy 7 nie mam kolegow 8 mieszkam na wsi 9 mam malego 11cm 10 mam problemy ze wzwodem 11 jestem niesmialy 12 nie bylem na swojej studniowce 13 rzucilem studia po dwoch latach 14 mam wielki nos 15 pewnie bede lysy 16 nie mam wyuczonego zawodu 17 boje sie wyjsc z domu

Gość nie pale nie pije
i jeszcze jedno dzieki za przypomnienie przepraszam ze zyje i marnuje powietrze

Gość nie pale nie pije
a do tego wszystkiego, pewien git ode mnie ze wsi, cweli mnie kazdego wieczoru

Gość nie pale nie pije
wyzej podszyw

Gość anessi
mój maz ma 168, a ja 177 .... wiec wzrost o niczym nie świadczy ... miłosc nie wybiera, nie patrzy na warunki fizyczne .... szuka iskier :) ...

Gość AAAQSAQQ
ten tekst "DOPRACUJ TE ŻALE " mnie rozjebał - dobre!!!!!

Gość nie pale nie pije
ginger masz 21 lat?

Gość autorka DOPRACUJ TE ŻALE
Dziękuję :classic_cool:

Gość AAAQSAQQ
rocznik 1989 juz od godziny 21 powinien w łóżkach być, wiec wypierdalaj

Gość gsdaygd
Rany, chlopaki jak was czytam to mi sie az was zal robi, czy to tak trudno otworzyc sie na ludzi. Wy sami wymyslacie sobie kompleksy, gorzej niz kobiety.

Gość freerge
ginger to jakas gruba szmata, która rucha sie z ciapatymi nie rozmawiajcie z nia :O

Gość nie pale nie pije
ja jestem otwarty ide do kogos i gadam a oni po pol godziny pytaja sie czy nie musze juz isc albo mowia zebym sie zamknal i nie przeszkadzal ja wkurwiam ludzi swoja osoba jak mnie gdzies nie chca to sie nie pcham tylko ze po jakims czasie juz nikt nie chce mnie sluchac no i co z tego ze jestem otwaety co z tego ze jestem soba

noo i jeszcze swata ludzi! Właśnie przed wczoraj wróciłam z Egiptu, byłam tam dwa dni na weselu Egipsko-Rosyjskim :) Ahh ale jestem z siebie dumna :)

Gość Tesla is singing
Jeżeli nie możesz znaleźć sobie kobiety, zapewniam cię, że problemtkwi gdzie indziej nie we wzroście. Owszem jesteś niski, ale spójrz ile kobiet jest niższych od ciebie! Poza tym nawet niektóre wysokie nie patrzą na wzrost. Znam facetów twojego wzrostu, którzy są w szczęśliwych związkach, więc twój post wydaje mi się dość żałosny. To prawda, że większość kobiet woli wysokich facetów, ale nie eliminujemy tych niskich jeżeli mają fajną osobowość. Ładna twarz też robi swoje, ale najważniejsza jest osobowość! Rozumiem, gdybyś miał ok. 160 cm to mógłbyś się zamartwiać, ale tak głowa do góry i ruszaj na polowania. ;) Sama mam wspaniałego chłopaka, który ma 171 cm.

Gość nie pale nie pije
nigdy nie zapomne jak pojechalem na kolonie w wieku 13 lat myslalem ze poznam tam ciekawych ludzi, moze jakies dziewczyny a jedyną osobą która się mna zainteresowała to był pan wychowawca, lat 57... do dziś mam drgawki kiedy sobie przypominam te noce z nim w jednym lóżku po jedną poscielą ...

Gość Tesla is singing
Idź do ortodonty/dentysty po poradę, może da się coś zrobić z tymi wielkimi jedynkami, np. jakoś spiłować je po bokach, a resztę zębów aparatem przesunąć.