Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kupie arszenik albo strzelbe

WIECIE CO, CZASEM MAM OCHOTĘ RZUCIĆ TO ŻYCIE

Polecane posty

pierdolnąć tą robotą, rzucić tego chłopa i tych "przyjaciel gdy coś potrzebuję" i wypieprzyć z tego kraju w poszukiwaniu prawdziwego szczęścia, prawdziwej miłości i prawdziwych kolorów. I na litość boską coraz bardziej mam ochotę bo mnie już to wszystko normalnie przerasta.

Gość makka
Zeby to wszystko bylo takie proste, prawda?

noooo... widzę, że wiesz o co biega

Gość makka
Ogolnie to chyba nie moge narzekac, ale kiedys miewalam takie mysli. Tylko powiem Ci, ze im dalej jestes tego wszystkiego tym bardziej zaczynasz za tym tesknic.. Paradoks? :)

Gość Mikusia89100
a ja jak mi sie teraz nie uda zwiazek po kolejnej probie to chyba chce skonczyc z zyciem..............;(

Gość nie uszczęśliwiaj go na siłę
i myślisz, że w innym kraju są lepsze uczucia, lepsi męzczyzni, bardziej kolorowe życie? :O wszędzie jest tak samo, dziecko :O to TY nie umiesz znaleźć wartościowego faceta, znalazłaś sobie beznadziejną robotę dzięki własnym wyborom, a co do kolorów to każdy tworzy je sobie sam, widocznie jesteś nudna i pusta w środku... w każdym innym kraju będziesz czuła się tak samo

NO tez!! dla faceta!! konczyc z zyciem...ha ha ha jeszcze tego w kinie nie grali..a w pizdu z nim...bedziesz miala swiety spokoj ha ha...

Gość makka
E tam, chyba nie jest az tak zle zeby konczyc z zyciem. Samobojstwa sa dla debili i slabych psychicznie. Raczej trzeba sprobowac chociaz troszke powalczyc :)

Gość adamooo3993
Mikusia89100 --nie pierdol glupot!! zabijac sie przez debili? no ludzie

Gość nie uszczęśliwiaj go na siłę
a kto pisał do ciebie, samosia? :O wpierdoliłaś się autorce w topik

Rzucić życie - to nie takie trudne. Potrzeba tylko siły. Znacznie trudniej jest znaleźć miejsce w które rzuciło się to życie i je podnieść.

Gość Mikusia89100
nie wiem nie tyle zabijac ale moje zycie juz bylo tak zagmatwane ze porazka wszystko mi sie piepszy ze czasami mam dosc ;( chociaz pewnie i tak bym tego nie zrobila....

nie uszczesliwiaj go na sile...moze je sie wpierdolilam...ale tobie brak kultury....jestes bardzo arogancka! beszczelna wiec...ale coz? na chamstwo nie ma leku !! a szkoda....

Gość Mikusia89100
do rookk miejsce ktore zaczelo sie wszystko psuc bedzie punktem wyjscowym w tej sytuacji bo to od tego faceta sie zaczelo i albo sie nam ulozy i bedzie super albo nie wiem sama