Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klauss243

Co jest ważniejsze?????????

Polecane posty

Gość Klauss243
A ile masz lat? Nie ma już szans, że penis ci urośnie?

Gość nie pale nie pije
na pewno znalazlbym laske ktora by mnie nie zostawila przez te 11cm no wiadomo szalu w lozku by nie bylo no i o niektorych pozycjach mozna zapomniec ale jakas zawsze sie znajdzie dopiero po porodzie i jak bedzie starsza to mogo byc problemy poprstu musze sie pogodzic z tym ze nie bede czerpal tyle przyjemnosci z seksu co inni i co gorsza nie bede mogl dac jej dziewczynie jakos to bedzie zobaczymy

Gość Klauss243
Bo tak się mówi, że niskim facetom natura rekompensuje wzrost w innym miejscu, ale pewnie nie ma na to reguły. ;)

Gość Klauss243
A skąd masz takie informacje, że od 13 cm jest wszystko okay?

Gość nie pale nie pije
nie urosnie mam prawie 22lata zreszta tak naprawde przewaznie penis przestaje rosnac w wieku 16 a pozniej to gora 1cm moze 2

Gość nie pale nie pije
czytam duzo na necie i takie mam wnioski liczy sie grubosc a najlepiej czuc na pierwszych 10cm wiec normalnej grubosci 13 w odpowiedniej pozycji to nie problem

Gość Klauss243
Okay, ja muszę lecieć. Dzięki za rozmowę. Życzę powodzenia w poszukiwaniu partnerki i więcej pewności siebie. ;)

Gość nie pale nie pije
dzieki zycze udanego seksu

Gość nie pale nie pije
Wiesz co penis jest wazniejszy ja bym woalal miec normalnego penis niz byc wyzszy. Wiesz dlaczego bo jak jestes maly to mozesz znalezc sobie nizsza kobiete wiadomo ze nie masz szans na wyzsze od siebie, ale jak masz malego penisa to nie znajdziesz mniejszej pochwy bo sa prawie takie same wiec pozatym jak mialbys to sprwdzic zanim sie z kims nei zwiazesz. Seks jest wazniejszy. Nwet jesli wezmiemy skrajne przypadki 155cm gdzies jest na pewno nizsza dziewczyna i 10cm nigdzie na pewno nie ma tak ciasnej i plytkiej dziewczyny zreszta jak miaklbys ja rozpoznac a jak nie mozna normalnie uprawiac seksu to zycie jest do dupy.