Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TŁUSTA16

Podszywacze!

Polecane posty

Ludzie czy wy jesteście pierdolnięci? Poco się podszywać pod kogoś innego ;/ ? IDIOCI!!! TYLKO FORUM ZAŚMIECACIE!

Gość kldfndsjnjdf
bo byłoby tu nuuudno.

Gość łukasz21z
mmm, zjem twoja tłustą kupę!

Gość fdfdfndfdfffd
bo maja najebane do głowy,było fajne forum ale sie namnożyło zjebańców

Gość antonluz
Nie podoba się? Wypad - proste.

Gość fdfdfndfdfffd
zapraszam na mój topik pt: DZIWKA PRAGNIE DAĆ KOLEDZE TYLKO NIE WIE JAK :classic_cool:

Kiedyś na kafe nie było tylu debili.. ludziom się ewidentnie nudzi. Chcesz porozmawiać na jakiś normalny temat a tu Ci wychodzi taki frajer z tekstem że ma ochote nasrać Ci na klatke piersiową no kurde ludzie ogarnijcie sie. jak macie po 11 lat to po co wchodzicie na fora dla ludzi którzy chcą pogadać na normalne tematy? Jest miejsce na żarty i miejsce na powage. A te wasze głupoty nikogo nie śmieszą. Chcecie kogoś tym zdenerwować, rozśmieszyć? No błagam, to jest żałosne

Gość łukasz21z
a ty tłuściochu zamiast siedziec dupskiem przed kompem podzerając czipsy i inne śmieciowe żarcia idz pobiegac. nie schudniesz od zakładania durnych tematów.

Gość łukasz21z
no no no! akurat kupsko na klate to podniecająca sprawa.

Gość nasze rande fuuu
łukasz21z co racja to racja.:D A innym jak się podszywy nie podobają to niech nie czytają i dupy nie prują bo to dopiero jest żałosne.:o

Gość łukasz21z
mmmm "rande fuu", cos w moim stylu.

Gość nasze rande fuuu
Hahaha :D

No niestety na 1 rzut oka nie moge określić kto sie podszywa a kto nie. Więc nie gadał żeby nie czytać bo to nie możliwe. A jaką macie satysfakcję z tego że podszyjecie się pod kogoś ? Wasze myślenie (lub jego brak) jest przytłaczające Żal mi takich ludzi... nie macie zajęcia , własnego życia , dziewczyny, chłopaka, przyjaciół, i zatruwacie życie Bogu ducha winnym ludziom którzy normalnie chcą pogadać. Znajdźcie kogoś do denerwowania w realu.. chyba że sami nie ruszacie dupska sprzed monitora. Ale uwierzcie mi .. to niezdrowe :)

Gość nasze rande fuuu
Jak się chce to się wszystko da. Temu, kto zwraca uwagę na podszywy i przejmuje się nimi jak mrówka w czasie okresu, to dopiero musi się nudzić.:o Jak ktoś ma ochotę pogadać poważnie, to proszę bardzo, niech się zaczernia - po to jest ta funkcja. Nie wiem jak trzeba być upierdliwym, żeby nawet głupiego podszywa się czepiać. :o Nie uważasz, że to jest dopiero oznaka braku zajęcia? No dziwne...

Gość łukasz21z
oho, mądrala kolejna sie znalazła. fajnie ze ci mnie żal, ale tak sie sklada ze gówno wiesz o mnie i moim życiu. a jest koooolorowe jak te kupska co je tu sprzedaję.

wam naprawde nie da sie przemówić do rozumu? To nie jest nawet czepianie się, to jest błaganie o to żebyście tu nie wchodzili po to żeby się wyżyć

Gość łukasz21z
czy ja sie na tobie wyzywam? nie chcesz kupic kupy to nie.. i nie wiem o co tyle hałasu..

Gość rowereek
napisz do mnie na gg 3446 7328

Gość nasze rande fuuu
Hahahahaha. Lepiej opowiedz coś o tych, którzy przesiadują tutaj 24/h , bo nie umieją podjąć jedynej słusznej decyzji w swoim życiu i z byle pierdołą lecą na kafe w potrzebie ratunku przez innych ''mądrych kafeterian''.:o O tym to nie wspomnisz co?

Teraz wspomnę Ale oni nie są tak irytujący. poprostu gadają.. dla nich te tematy są poważne nawet jeśli dla ciebie są błache. Ale co racja to racja że przesiadywanie na forach 24 h /7 to przesada.. Mogą wziąć się za siebie bez monitora przed oczami.. Ale tak czy siak podszywacze irytują ;p

Gość łukasz21z
nie spinaj sie tak lalu. ja sie nie spinam i nie mam problemów z robieniem "kupy".

Gość nasze rande fuuu
Więc w taki sam sposób mogę odpowiedzieć tobie: dla podszywaczy jest to fajne a dla ciebie błahe. No i koło się zamyka. Proste i logiczne.

Nie spinam się i nie jestem lala :P No dobrze, skoro podszywanie się jest takie ważne i ekscytujące w waszym życiu to proszę bardzo. Każdy ma przecież inny system wartości. Dla jednych ważna jest rodzina, zdrowie, miłość , dla innych pieniądze i praca a dla jeszcze innych podszywanie

Gość łukasz21z
bo dzis juz nic nie dziwi i nic nie szokuje i nic nie jest sztuką. tylko błahość i absurd wyrwą cię z codzienności. zatrzymasz się i w koncu odniesiesz. szukaj transcendencji a znajdziesz ją w.. przysłowiowej kupie.

Gość nasze rande fuuu
Dobra kobieto widać, że zmieniasz temat i demonizujesz.:o Skoro dyskusja na tym wg ciebie polega to spoko pani idealna.:P

Gość łukasz21z
jeden system drugiemu nie wadzi lalu.

Gość nasze rande fuuu
Otóż to.:P

Gość nasze rande fuuu
Chłopaki? LOL. :D Aha!

Gość ja na chwileczkę..,
Mała poprawka, tu zawsze było frajerstwo, taki "urok" kafe choć przyznaję że ostatnio pełno tu gimnazjum