Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TŁUSTA16

Podszywacze!

Polecane posty

Gość paienka piękna z okienka
a ja uwielbiam niektórych podszywaczy i ich podszywy!!!:D:D tyle razy mi poprawili humor, że nie mogłam się uspokoić ze śmiechu:D Bez nich kafe to nie to samo :P mimo że czasami pode mnie też się podszywali to i tak mi to nie przeszkadzało, jeśli było śmieszne:D hahahaha niektóre osoby to całe opowiadania pisały:D żałuję, że sobie tego nie skopiowałam i nie zapisałam, bo poczytałabym chętnie teraz:D:D hahaha:)

Gość łukasz21z
tak się składa, że jestem kobietą. i chyba nie tylko ja. skoro masz polewkę to po co gadałaś ze cie to nie bawi?? czyżby nutka hipokryzji?

Gość nasze rande fuuu
Niestety niektórzy tutaj są spięci jak dziwka w kościele.:o Wyplujcie te kije od szczotki bo się niedługo zachłyśniecie swoimi wywodami uświadamiającymi.:D:D:D

No sory.. rande fuu to może rzeczywiscie dziewczyna ;p Ciebie łukasz .. też sory 1. tak zawsze byłam hipokrytką 2. nie śmieszy mnie podszywanie, a wy sie teraz nie podszywacie, i śmieszy mnie to co mówicie mylisz pojęcia

Gość prawda jest taka...
że 80% zakładanych tu topiców to jakieś bzdury i totalna rozpacz i wtedy się nie dziwię bo sam lubię odpowiadać głupotą na debilne tematy, natomiast jeśli temat jest poważny i ciekawy to wtedy basta, czasami się loguję ;)

Gość nasze rande fuuu
Kobieto a mnie śmieszy twoja zaciekłość.:P Idź do swojego męża/chłopaka ( o ile w ogóle takowego posiadasz ) no albo kogokolwiek i poproś o minetkę dla rozluźnienia.

Gość łukasz21z
"Chcesz porozmawiać na jakiś normalny temat a tu Ci wychodzi taki frajer z tekstem że ma ochote nasrać Ci na klatke piersiową no kurde ludzie ogarnijcie sie. jak macie po 11 lat to po co wchodzicie na fora dla ludzi którzy chcą pogadać na normalne tematy? Jest miejsce na żarty i miejsce na powage. A te wasze głupoty nikogo nie śmieszą. Chcecie kogoś tym zdenerwować, rozśmieszyć? No błagam, to jest żałosne" a wiesz co mówisz/ piszesz czy wydalasz to z siebie jak te kupę co zapominasz o niej po naciśnięciu spłuczki?

Gość łukasz21z
takie nagłe rozluznienie przy minetce mogłoby sie zle skonczyc. dla partnera.

Gość łukasz21z
chyba ze lubi jak ja takie transcendentne doswiadczenia.

Gość łukasz21z
lalu gdzie poszłaś? juz nie masz nic do wydalenia?

Gość łukasz21z
zjem twojom kupę!

Gość łukasz21z
przyjme ją na klatę.

Gość łukasz21z
lalu, czemu uciekłaś?