Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość statystyki vs rzeczywistosc

Kobiet jest w Polsce wiecej niz mezczyzn a mimo to...

Polecane posty

...ogromna masa facetow jest samych podczas gdy zdecydowana wiekszosc kobiet jest zajetych, lub obleganych przez wiecej niz jednego faceta. Czyzby jednak facetow w Polsce bylo wiecej niz kobiet?

Gość to chyba nie umiesz
zaznacz grupa wiekowa i płeć

Zaczalem sie nad tym zastanawiac jak zobaczylem ciekawe zjawisko. Zjawiskiem tym byla para. Co ciekawe, chlopak dosyc przystojny, niezle ubrany i tak dalej. Dziewczyna nie tylko brzydka ale takze z beznadziejna figura, wlosy tluste i co najlepsze legginsy zrobione z materialu podobnego do uzywanego w kalesonach do tego SKARPETKI, typowe bazarowe i buty (podobne do uzywanych na hali- ni to halowki ni to adidasy, tez ewidentnie z bazaru) noo biedna nie byla bo telefon to miala taki kosmiczny ze je szok. Do tego w moim otoczeniu nie ma praktycznie ani jednej wolnej dziewczyny w przedziale wiekowym 18- 25 lat, mimo to wolnych kolesi w tym wieku jest od groma. Nawet te brzydkie kogos maja i to by sie wydawalo niebylejakich kolesi. Ja stoje z boku i przygladam sie temu :D

Gość Ewa jestem z Raju
A ty jak zwykle siedzisz po nochach na kafeterii i szukasz kobiety swego życia. Człowieku połóż się spać i się wyśpij, bo jak jutro, znowu, będziesz miał te wory pod oczami, z niewyspania to gwarantuję, że znowu żadna na ciebie nawet nie spojrzy.

Gość Ewa jestem z Raju
Ja terz pujde jurz spac bo monrz na mnie czeka w lurzku ze swoim nie pokaznyh rozmiaruf penisem.

Gość Ewa jestem z Raju
Zawsze ci źle, już nawet cudze dziewczyny obgadujesz, że brzydka, że w skarpetkach z bazaru, że gruba. Ale to on miał jakąś a ty - wieczny samotny prawik. Nie mierz za wysoko bo nie doskoczysz.

Gość Ewa jestem z Raju
I z kim ja gadam?! Z jakimś zapryszczonym piszczygłosikiem. Puknij sie w łeb czubie.

Gość Ewa jestem z Raju
no wlasnie z kim ja gadam?? a z kim powinnam?? z niepokaznych rozmiarow penisem mojego meza, ktoremu jak nie dam dupy to wyskoczy przez okno niczym batman i wydupczy inna, ladniejsza

Gość Yaarrrrrrr Zwrot na bakburtę
Ogólne tendencja przy narodzinach to 107 chłopców na 100 dziewczynek - dla całego śwaita w przypadku polski 105:100 Tylko, że dzielni chłopcy częściej umierają za burtę z nimi

Gość Ewa jestem z Raju
Sfrustrowany pryszczulec w ten sposób chciał zapytać czy mam męża. A nie mam! Uciekł już do ładniejszej!!! Teraz tobie proponuję przyjdź do mnie do łóżka......Chciałbyś to usłyszeć co????Ale ja nigdy nie będę twoja. Możesz sobie tylko pomażyć o mnie prawiku!!! I niche ci do końca życia służy to przysłowie: "Najlepsza baba to własna prawiczka graba".

Gość Podszyf efki
Ale sie spienilas siostro. Nie masz meza, bo uciekl do ladniejszej, oj glupek z niego. No widzisz, Ty nie bedziesz szczesliwa bo nie bedzie Ci mial kto strzelic minetki, ja tez nie :P Konia juz nie zwale bo dzisiaj juz limit wyczerpalem. Fajne przyslowie, zapamietam je. No i nie mam pryszczy.

Gość Podszyf efki
Zwyzywaj mnie troche i dokladnie zaznacz ze nie bedziesz moja, pewnie za chwile mi stanie :D

Gość Ewa jestem z Raju
Pryszczul się zachwycił, że ja Ewa z Raju zechciałam go zauważyć. Mówicz, że nie masz pryszczy? Połóż się przede mną goły a znajdę wągry na ciele. 2 w nocy, idź spać. Szukasz kobiet do pogadania, trochę odwagi a może jakaś zechce cię w realu. A ty siedzisz na dupsku w necie bo tutaj masz nadzieję, że jakaś do ciebie gębę otworzy. No i masz szczęście - ja Ewa z Raju odzywam się do ciebie pryszczulcu.