Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cudna_zdzirka

po co faceci biorą nr tel od laski i milczą???

Polecane posty

Gość cudna_zdzirka

Chłopaki tlumaczcie się. Ostatnio koleś< bardzo przystojny> na imprezie adorował mnie całą noc więc po kilku godzinach flirtowania wybłagał moj nr. Zainteresowal mnie po prostu i sprawial wrażenie ze bardzo mu zależy więc przestałam się opierać i tuż przed wyjsciem powiedzialam ok:) Gdy wrocilam dostalam bardzo milego smsa, odpisalam i juz się nie odezwal. Moje kumpele mowią,że tez mialy takie sytuacje i nie wiemy po co Wam< facetom te nasze nry skoro nie chcecie nas poznać. To chore i bez sensu. strata czasu naszego i Waszego.

Gość dzifny
ojtam pewnie sie z kims zalozyl ze mu dasz numer, a piwo piechota nei chodzi :classic_cool:

Gość łukasz21z
sa dwie opcje poznał ładniejsza lub ćwiczy wyrywanie lasencji. ale ja zjem twoją kupę, nie ma problemu. daj numera.

Gość łukasz21z
albo sama napisz do mnie stachosog@wp.pl

Gość cudna_zdzirka
jestem tu anonimowo wiec pozwole sobie na szczerosc- nie ma opcji zeby znalazl tak zajebista i tak sliczna laske jak ja! :D Pytam sie powaznie i chce opini facetow, ktorzy tak robią. Czym sie kierujecie?? Przecie to chore. ja mialam tylko raz w zyciu taka sytuacje ale moje kumpele miewaja dosc czesto i ostatnio sie zastanawialysmy czy Wy w ten sposob leczycie kompleksy albo cwiczycie pewnosc siebie??? rozumiem podejsc do laski i zapytac ale biegac za nia cala noc z wywalonym jęzorem tylko po nr i nara?

Gość dzifny
no to twoja czesc historii znamy, teraz przydalaby sie opinia tego chloptasia :D

Gość łukasz21z
ja jestem prawie mężczyzną prawdziwym. prawda taka ze jak na klate nie dajesz to skresliona jetses. kupsko na klate i jedziesz.

Gość na pewno stchórzył
bo ma małego / stulejkę / w ogóle nie ma / jest pedziem / mama mu nie pozwala / mama mu obciąga etc.

Gość dzifny
/czeka az dziewczyna znowu wyjedzie/byl ostro nawalony/najpierw probuje zagadywac te przecietne zanim zacznie startowac do tych ladnych/zgubil/czeka az zadzwonisz w koncu rownouprawnienie/... /.... /. ..... ... :classic_cool:

Gość cudna_zdzirka
opinia chłoptasia? przed chwilą napisałam mu smsa z tym pytaniem:) a on że tak bardzo chce sie spotkać, że jutro itd, ale sorry, mineło juz 2 mce i jakos sie nie odzywal, wiec napisalam mu ze wyjechalam z miasta na stałe i sie juz nie zobaczymy, sorry:) takze od niego tez sie nie dowiem... wy po prostu jesteście jebnieci, moj dylemat rozwiązany hurra. Walcie te kloce na klate, łukasz21 zje każdą kupę.

Gość turbowiec
nocnyjastrzab dość dobrze to wytłumaczył

Gość cudna_zdzirka
do turbowca i nocnegojastrzebia- dzięki za szczerość. a jak mam poznać że facet jest tanim ruchaczem? tamten koles wydawal mi się raczej niesmiały i bardzo kulturalny. Co prawda podejrzane, bo był mega przystojny, ale zachowywał się jak rycerz a byl jakimś psychopatą kolekcjonerem.

Gość łukasz21z
hdsfwjhrejwhtekj sfdljlsgflkdsjhgretuyeruitueiort ngfkdgnkdjgkjdhfgjdhfgkjdhfgkjdhkgfjhd rewoiuoiufgjkldjhsjklg gdfkjhlkjflsjlfdhgkfgjklfdjglkdjfgldkjfgldkjfglkdjlfg gdlfjgdjflgdflgjdljgldjgldjgldjgjdgljdjgjd dfgjdfgdlkjghdsfwjhrejwhtekj sfdljlsgflkdsjhgretuyeruitueiort ngfkdgnkdjgkjdhfgjdhfgkjdhfgkjdhkgfjhd rewoiuoiufgjkldjhsjklg gdfkjhlkjflsjlfdhgkfgjklfdjglkdjfgldkjfgldkjfglkdjlfg gdlfjgdjflgdflgjdljgldjgldjgldjgjdgljdjgjd dfgjdfgdlkjghdsfwjhrejwhtekj sfdljlsgflkdsjhgretuyeruitueiort ngfkdgnkdjgkjdhfgjdhfgkjdhfgkjdhkgfjhd rewoiuoiufgjkldjhsjklg gdfkjhlkjflsjlfdhgkfgjklfdjglkdjfgldkjfgldkjfglkdjlfg gdlfjgdjflgdflgjdljgldjgldjgldjgjdgljdjgjd dfgjdfgdlkjgvhdsfwjhrejwhtekj sfdljlsgflkdsjhgretuyeruitueiort ngfkdgnkdjgkjdhfgjdhfgkjdhfgkjdhkgfjhd rewoiuoiufgjkldjhsjklg gdfkjhlkjflsjlfdhgkfgjklfdjglkdjfgldkjfgldkjfglkdjlfg gdlfjgdjflgdflgjdljgldjgldjgldjgjdgljdjgjd dfgjdfgdlkjghdsfwjhrejwhtekj sfdljlsgflkdsjhgretuyeruitueiort ngfkdgnkdjgkjdhfgjdhfgkjdhfgkjdhkgfjhd rewoiuoiufgjkldjhsjklg gdfkjhlkjflsjlfdhgkfgjklfdjglkdjfgldkjfgldkjfglkdjlfg gdlfjgdjflgdflgjdljgldjgldjgldjgjdgljdjgjd dfgjdfgdlkjghdsfwjhrejwhtekj sfdljlsgflkdsjhgretuyeruitueiort ngfkdgnkdjgkjdhfgjdhfgkjdhfgkjdhkgfjhd rewoiuoiufgjkldjhsjklg gdfkjhlkjflsjlfdhgkfgjklfdjglkdjfgldkjfgldkjfglkdjlfg gdlfjgdjflgdflgjdljgldjgldjgldjgjdgljdjgjd dfgjdfgdlkjgvhdsfwjhrejwhtekj sfdljlsgflkdsjhgretuyeruitueiort ngfkdgnkdjgkjdhfgjdhfgkjdhfgkjdhkgfjhd rewoiuoiufgjkldjhsjklg gdfkjhlkjflsjlfdhgkfgjklfdjglkdjfgldkjfgldkjfglkdjlfg gdlfjgdjflgdflgjdljgldjgldjgldjgjdgljdjgjd dfgjdfgdlkjghdsfwjhrejwhtekj sfdljlsgflkdsjhgretuyeruitueiort ngfkdgnkdjgkjdhfgjdhfgkjdhfgkjdhkgfjhd rewoiuoiufgjkldjhsjklg gdfkjhlkjflsjlfdhgkfgjklfdjglkdjfgldkjfgldkjfglkdjlfg gdlfjgdjflgdflgjdljgldjgldjgldjgjdgljdjgjd dfgjdfgdlkjghdsfwjhrejwhtekj sfdljlsgflkdsjhgretuyeruitueiort ngfkdgnkdjgkjdhfgjdhfgkjdhfgkjdhkgfjhd rewoiuoiufgjkldjhsjklg gdfkjhlkjflsjlfdhgkfgjklfdjglkdjfgldkjfgldkjfglkdjlfg gdlfjgdjflgdflgjdljgldjgldjgldjgjdgljdjgjd dfgjdfgdlkjgv 🖐️

Gość turbowiec
porządnego faceta można poznać po tym, że nie proponuje pójścia do łożka przed ślubem

Gość może jest
zerem i nie chce żebyś się dowiedziała.

Gość cudna_zdzirka
turbowiec ja też tak uwazam, ale dzisiaj nie ma w takim razie porządnych facetów. Biegają i ruchają do 30tki a kobiety się na to godzą. Same sobie wyrządzają nawzajem krzywdę tym puszczalstwem a póżniej płaczą ze faceci idą na łatwiznę i nie sa przyzwyczajeni zeby o cos walczyc. Żal.

Gość turbowiec
są tacy faceci są. Na samym forum pełno prawiczków, ale kobiety jakoś takich nie chcą chyba... Faktem jest, że na dyskotece, portalach randkowych takich facetów się nie znajdzie.

Gość forumowy prawiczek zostal
cudną ździrką :D :D :D zawsze cie podejrzewałem o homoskłonności.

Gość cudna_zdzirka
Oj chcą chcą! Pod warunkiem , ze to wynika z ich przekonań a nie z kompleksów i braku możliwości. Tylko wtedy to sięliczy, a jeśli facet szczyci się że jest porzadny i ma zasady a wynika to tylko z tego ze ma np mały problem , to inna bajka:) tak samo jak faceci marzą o pięknej dziewicy, tak tez kobiety najchetniej wiązałyby się z cudnymi i czystymi hehe To chyba dziala w obie strony. nie jest sztuka być dziewicą kiedy jest się pasztetem z krzywą twarzą

Gość cudna_zdzirka
Hej! Jestem cudna zdzirka we własnej osobie i nie zycze sobie. to mój debiut na tym forum. nie wtryniaj sie:D

Gość forumowy prawiczek
super się czuję w tym żeńskim wcieleniu, nareszcie jestem sobą! Sam sie dziwie że tkwiła we mnie zawsze taka cudna ździra i w końcu się uwolniła.

Gość cudna_zdzirka
forumowy prawiczku długo pracowałam nad swoim wizerunkiem. nie rujnuj tego. stracę wiarygodność

Gość do prawiczka = żdzirki
wiarygodność to ty już dawno straciłeś :D

Gość cudna_zdzirka
Nie bo jak was zaraz pogonie! To moj dział i wypierdalać. Jestem cudną zdzirką i zaden prawiczek nie odbierze mi tego przywileju.

Gość do prawiczka = żdzirki
Uhm, i prawisz kazania tak jak on. Akurat ci wierzymy. Cholera wie, kim ty naprawde jestes, prawiczku.