Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilkaaaaaw

CZy powinnam sprzedać strój kąpielowy?? czy to wypada??

Polecane posty

Gość emilkaaaaaw

Hej mam do was pytanie. Pare miesiecy temu kupilam sobie dwa fajne stroje kapielowe, jeden czarny drugi taki turkusowy w kropeczki i mam problem bo biust mi urusl o cale dwa rozmiary i nie jestem w stanie ich nosic, zastanawiam sie czy moge takie przedmioty wystawic na allegro. 1 nie zdarzylam nawet ponosic, tyle co przymierzalam, w drugim bylam raz na basenie -jest czysciutki wyprany nie zniszczony, nie zmienil koloru .. eh i zastanawiam sie co robic, szkoda zeby tak lezaly, oba byly gdzies po 50 zl. co byscie zrobily?? a jesli wypada je spzredac to po jakiej cenie??

Gość dzifny
tylko jesli dolaczysz do nich "sekret jak powiekszyc biust o dwa rozmiary" :classic_cool:

Gość emilkaaaaaw
tabletki hormonalne .... :/ wcale sie z tego nie ciesze juz i tak mialam duzy. dajcie znac kochani co mam robic.

Gość Jelcz345
Sprawdź czy inni oferują podobne przedmiotty i wtedy bedziesz wiedziec co robic.

Gość no uzywanych to
raczej nie bd mieli jak juz cos to nowe

ja bym nie kupiła używanego stroju ogólnie nic używanego jeśli chodzi o ubrania ale ludzie dają stroje na allegro. Lepiej dać strój niż do połowy zużyty puder za 10 zł i cień za 3:D;D:D:D