Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

całkiem serio

ile płacicie za media?

Polecane posty

dostałam od właścicielki mieszkania rachunek za media (płace wedle realnego zużycia) i za 4 miechy mam 1005 zł! - gaz, prąd i woda na 2 osoby dorosłe i dziecko jakie wy płacicie średnio przy trzech osobach, albo mi babka źle nalicza i zawyża albo faktycznie strasznie produkujemy te koszty

Gość cvdfvbftgrbrba
wychodzi 250zł miesięcznie, to nie jest dużo. Ja płacę miesięcznie ok. 10zł za prąd, 100zł za wodę (przy dziecku zużycie wody jest bardzo duże) i ok. 40zł za gaz. Mieszkamy tak jak wy, dwie osoby i małe dziecko. Z tymże oczywiście poproś babkę o pokazanie rachunków, zawsze lepiej być pewnym na 100%.

Gość cvdfvbftgrbrba
oczywiście płacę 100zł za prąd:)

Za prąd co miesiąc 100zł, gaz co 2 miesiąc 135zł, woda i nieczystości co miesiąc 100zł, 2 dorosłych i 2 dzieci

Gość a jak zamieszkasz
ja place za wode 80zl miesiecznie i prad za 2 miesiace ok 370zl czynsz co miesiac 300zl

Gość gość
Ja płace 40 zł za wode , 60 zł za prąd i 25 zł za gaz przy dwóch osobach :)

Gość Farcik

Ja mega dużo płaciłem za prąd w domu. Wiadomo jeszcze dom jednorodzinny to większe wydatki. Ale zmieniliśmy dostawcę na pulsar energia i no wielkość rachunków to się zmieniła diametralnie! Warto czasem poszukać oszczędności trochę dalej, niż na odłączaniu tylko urządzeń z kontaktu.