Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghgjmghh

DZIEWCZYNY CZY SZYBCIEJ SIE OPALE DZIEKI TEMU?

Polecane posty

Gość fghgjmghh

- biorę od wczoraj beta-karoten sun- 1 kapsułka dziennie tak jak tam pisze -pije codziennie soczek marchwiowy Czy dzieki temu słońce złapie mnie szybciej? nie chodzi mi o jakis megabrąz tylko o taki delikatne ozłocenie skóry.

Gość kokoszanelllll
marchewkowy sok pij dla zdrowia polecam somoopalacz dove summer glove rewelacja kiedyś sama opalałam sie na sloncu i solarium po porodzie nie mialam czasu woec zaczełam stosowac samoopalacz i mam rewelacyjną cere wczoraj odwiedziła mnie rok niewidziana kumpela mamy po 22 lata ona nadal sie jara na skware przeraziłam sie bo wygląda na 40 lat bez kitu zmarszczki wokół oczu sa najgorsze bardzo głębokie ona tak sie pali od jakis 4 lat ale teraz przegina

jakie plamy/jak stosujecie jakieś gówno za 8 zyla to owszem ten dove tez stosowalam i byłam zadowolona nie opalaj sie normalnie bo niedługo będziesz wyglądała jak starucha te teksty piszą zakompleksione dziewuchy które chca żebys wyglądała staro i to nie są żadne dobre rady

Gość fghgjmghh
ja licze na ten beta karoten ,że pomoze szybciej złapac kolor, ale mam problemy z watrobą, a to barwnik wiec ją obciąża:(

o kurwa dziewczyno nie słyszałaś o plamach wątrobowych z tym schorzeniem musisz po prostu unikac slonca bo ci sie porobią brązowe plamy i nigdy ich nie usuniesz będziesz wyglądać jak w parchach albo liszajach

Gość jak jak jak jakaaaaa
1. ile tego beta karotnu jest w tabletce????? beta karoten powinnas zaczac brac przynajmniej z meisiac przed rozpoczeciem opalania,jak nie 3 meisiace!!!! ja mam taki z 25,000 IU beta karotenu,.

Gość fghgjmghh
jak ja---- moja kolezanka tez brała w lato i opaliła sie nie brała przed

Gość jak jak jak jakaaaaa
no ale w lato to sie oplaisz czy bierzesz beta kartoren czy nie,ale jak zaczniesz wczesniej brac to on dopiero zacznie ''dzialac'' po kilku tygodniach . poza tym kazdy ma inna skore/orgaznizm i towje kolezanka moze sie szybko oplaic bez wzgledu na to czy bierze beta karoten czy nie. zreszta wiele jest czynnikow. jak chcesz zeby beta akroten dzialal to upenij sie ze beirzesz tabletki z dopwiedni wysoka zawartoscia. wiele tabletek w polsce ma za malo beta karotenu,.