Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niebieska ochota

kto lata futhansą?

Polecane posty

Proszę o pomoc osób, które mają już doświadczenie z tymi liniami. Otóż właśnie zarezerwowałam bilet z Niemiec do Polski i w formularzu było pytanie odnośnie posiłku. Wybrałam "koszyk owoców". I teraz panikuje czy się za to dodatkowo płaci w samolocie!!??? Wie ktoś może? I tak przy okazji pytanie dotyczące bagażu podręcznego. Czy mogę wziąć torbę tzw weekendówkę (8kg) i dodatkowo torbę z laptopem?

Gość smierdzacy klocek
o boze nie znam innej takiej nacji na swiecie (chociaz pewnie rumunia lub albania by sie zalapaly) ktora cytuje 'panikuje' bo moze trzeba bedzie do czegos doplacic pare groszy. ale zeby cie uspokoic, i zebys juz sobie nie rwala wlosow z glowy, to w lufthansie (tak jak w innych nie-tanich liniach) za nic sie juz w samolocie nie placi. (chyba ze sobie kupujesz cos ze sklepu wolnoclowego typu perfumy). Nie ma dodatkowych oplat za bagaz, jakies oplaty 'administracyjne' tak jak w rajanach, wizzarach i innych izidzetach. wszystko jest wliczone w cene biletu. a bagazu podrecznego mozesz miec spokojnie 2 sztuki, czyli torba + laptop no problem, + zakupy i nikt nie bedzie kazal ci wkladac tego do jednej torby, ani tez nie bedziesz musiala tego upychac przy wykrzywionym ryju polskiej 'sprawdzaczki' do jakiegos koszyka o odpowiednich wymiarach

Dzięki! Panikuje to za duże słowo, ale po prostu nie po to kupowałam najtańszy bilet, żeby potem fundować sobie koszyk owoców za niewiadomo ile euro. Dla Ciebie to takie oczywiste, dla mnie nie. Nie latam często... Ale dzięki! Ocaliłeś moją czuprynę:)

Gość olivia dunham
no przeciez odpowiedzialam Ci wczoraj:o