Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość terrorystka78

jestem terrorystką ?

Polecane posty

Gość terrorystka78

jestem terrorystką ...usłyszałam bo we wszystkim widzę podstęp wg pana z którym "jestem" A do niego nie dociera powód mojego braku zaufania bo - w skrócie napiszę. On po rozwodzie, ja też. On ma dwójkę dzieci z poprzedniego małżeństwa, ja również. On się rozwiodł bo podobno ex nie umiała poprzestać na kontaktach tylko z nim (bardzo delikatnie okreslając), mój ex między innymi również miał problem z monogamią. Pominę zdarzenia z czasu gdy nie mieszkaliśmy razem bo wystarczy tu tych które się wydarzyły od czasu gdy pan się do mnie wprowadził. Po ponad 2 miesiącach dowiedziałam się że jego przeprowadzka do mnie jest wielką tajemnicą i wie tylko jego brat, pytanie o powód tego ukrywania się - bo ex zaraz zechce więcej pieniędzy. Wychodzenie z domu żeby do niej zadzwonić to jest wg niego normalne-OK ja tez nie lubię rozmawiac przy kimś, zazwyczaj jak dzwoni ktokolwiek idę w spokojne miejsce. KOlejny incydent to sms z buziaczkami do niej-był w komputerze zrobiony z tego screen (żeby nie było ze grzebię mu w telefonie, jeszcze się nie odważyłam), jego tłumaczenie tego było proste-bo specjalnie jej wysłał buziaki żeby się wkurzała bo miała wyłaczony telefon i pewnie któryś z jej panów to zobaczy. Po tym była kłótnia jeszcze o coś w podobnym stylu i wyprowadzka pana na stancję. Aaa, pamiętam...wytknęłam że nie kupił nawet głupiej kawy w ciągu 2 miesięcy a ja trochę słabo stoję z pieniędzmi i wytknęłam że przez 3 lata nie złożył mi nawet życzen ani w urodziny ani w inny sprzyjający do tego dzień juz nie wspominając że o czymś takim jak kwiatek nawet zerwany w rowie mogę pomarzyć :/ Nie jestem materialistką ale właśnie na taka wychodze bo wypominam że ma gdzieś to że nie jestem milionerką i fajnie gdyby on tez czasem zrobił zakupy i jeszcze to że jak nie mieszkaliśmy razem to nie raz mu pomogłam sama nie mając wiele i to że coś marudzę o kwiatku ! na dzien kobiet kwiatek ? na urodziny życzenia ? Jestem nienormalna że na coś takiego czekałam przez 3 lata. KOlejna sprawa to - miał 2 numer po którejs kłótni bo wczesniej korzystał z mojej karty abonamentowej, jak się pogodziliśmy to dał słowo że tamtą kartę wyrzucił-po ok 2 tygodniach nieszczęśliwie wypadła mu z kieszeni. Odpowiedz na pytanie dlaczego znów kłamstwo-on nie mówił że ją wyrzucił przecież. Opowiada mi o swojej ex co jakiś czas że taka ladna, facetom się podoba i jemu też, przeciez to oczywiste mówi, bo gdyby mu się nie podobała to nie ożeniłby się z nią. Ja już mam obsesję po prostu i to wiem, z moim ex tak nie było bo pomimo że miał przelotne panienki to potrafił przez kilkanaście lat przynajmniej pokazać że mu zalezy na mnie, ze ja jestem jego podporą a tamto to zwierzęce instynkty (wiem ze to takie dziwne okazywanie szacunku ale potrafił przeprosić, powiedzieć ze to była głupota i przyznac się do tego, ale ja przez te kilkanaście lat w końcu zaczełam czuć obrzydzenie bo ani razu w czasie związku z nim nie popatrzyłam nawet na innego faceta-dostałam nagrodę za to regularnie w postaci kolejnej panienki) i tak też dostaję w obecnym związku, nie mam kolegów, nie chodzę na imprezy, chce stworzyć rodzinę a jestem nazywana chorą psychicznie bo czepiam się za wszystko, nie chce tego ale takich kłamstewek było więcej, czy ktoś potrafiłby zaufać ? Dodam jeszcze że to wszystko przez 6 miesięcy, co chwilę coś nowego dostaję do myślenia, chyba już zwariowałam a obojętnie mogę podejśc do sprawy jedynie jak przestanie mi zależeć. Napiszcie mi co o tym myślicie bo gdy probuję kolejny raz wytłumaczyć panu powody dla których mam brak zaufania obraża aię ze wracam do przeszłości ciągle.

Gość cyberterrorystka
twoje odczucia są jak najbardziej normalne wykop faceta czym prędzej bo szkoda czasu i nerwów