Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfrtrett

BLADOSĆ jest piękna, oto dowód

Polecane posty

Gość fvmfiem
dziewczyna faktycznie brzydka nie jest, ale te brwi !!! Jesli to ty, koniecznie cos z nimi zrob!

Gość gfrtrett
właśnie że czesto nie tylko gustu, ale też zdrowia...

Gość yhjhjy
zgadzam się

Oczywiście, że jest piękna. Kobiety powinny mieć porcelanową cerę, tylko plebs chodzi opalony. Ja zawsze staram się unikać słońca.

Gość porcelanowe
jakieś takie...

Gość porcelanowe
brzydkie nie są, ale ja wolę lekką opaleniznę tym bardziej jak skóra jest naczynkowa i "przeźroczysta"

Gość anfns
popieram, tylko bladość jest piękna.

Gość yhjhjy
to czemu tyle dziewczyn chce być opalonymi? może to z lenistwa bo nie chce im się smarować kremem przeciwsłonecznym :P

bo rzadko która wie co to piekno. Kobiety są niewolnicami mass mediów i narzuconego im kanonu pseudo piękna....tylko te które myślą i znają się na pięknie potrafią myśleć inaczej

Gość gfrtret
a ja jestem blada i gruba

Gość sfdsv
dlaczego? bo opalenizma podkresla oczy,i ogolnie zmienia wizerunek kobiety. zauwaz jakie oczy sa wyraziste na opalonej twarzy cos przepieknego. bizuteria tez inaczej wyglada na opalonym ciele...ogoolnie nie znosze bladosci, kocham opalenizme ale bez przesady. delikatna, nie jak smazona ryba z solarium

Gość fjytjtryj
albo dlatego że chcą w ten sposób ukryć niedoskonałości cienie pod oczami, pryszcze, przebarwienia-najłatwiej to ukryć będąc opalonym i zamiast coś ze sobą zrobić to jeszcze bardziej pogarszają stan swojej skóry

tylko filigranowe, porcelanowe, szczupłe kobiety są naprawdę piękne... reszta to motłoch.

Gość sfdsv
niewolnice mass mediow?? chyba kpisz, to samo moglabym powiedziec o bladosci, ile jest gwiazd promujacych bladosc, spojrz na gage na madonne, dode, jolie, one sa wg ciebie opalone???

bzdury piszesz dziewczynko. Wszystkie kobiety o których piszesz są opalone. Jeśli one są dla ciebie blade to chyba nie wiesz co to znaczy być bladym :o

Gość idź do okulisty :)
a według ciebie są blade ? ?

Gość sfdsv
a no wlasnie mi pokazal i pokazal mi mniej wiecej tyle samo zdjec na ktorych sa opalone wrecz zjarane jak i takie na ktorych sa blade wiec nie opowiadaj glupot. z reszta twoim zdanie bladosc jest pieknba moim jest odrazajaca i kojarzaca sie z chorowitoscia nieodzywieniem. ale to jest moje zdanie . twoje jest inne i alleluja