Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzecia kawa

Wy tu gadu gadu......

Polecane posty

Literówki uchybienia deklinacyjne wynikają z pośpiechu i zbyt małej wagi przywiązanej przeze mnie do wysyłanych na to forum treści, za co oczywiście przepraszam ;-)

"Nie idź tą drogą." z wiekiem forma raczej się nie poprawia, ale oczywiście jakby masz rację - trzeba się przynajmniej starać trzymać przyzwoitego kursu i nie przesadzać z prowokowaniem niewysokich lotów

Wczasy sprzedane. Będą 4 turnusy po 15 osób. All inclusive z dostępem do lodówki. Żałuj Luśka żałuj...

Kawo, chciałabym Ci zrobić przyjemność i napisać, że moja dusza na tę wiadomość dość mocno ucierpiała, ale jak widzisz tuż powyżej - właśnie postanowiłam schodzić ze złej drogi i nie przesadzać ;-)

Luśka przecież ja nie o sobie, tylko o różnych innych, że nietrzeźwo myślą. Kawo, 15 osób na jednym balkonie stwarza zagrożenie dla nośności.

Nie no, zaraz się załamię najpierw ja się samokrytycznie obnażam, a zaraz potem Baobab pędzi w me ślady. Dobrze przynajmniej, ze Ike tego nie widzi!

właśnie postanowiłam schodzić ze złej drogi tak to jest zostawić luskę na chwilę samą nóż w plecy normalnie!!

Cicho to jest wszystko obliczone fachowym okiem specjalisty. To są turnusy dla skrajnych anorektyków. Pozostawiając nieograniczony dostęp do lodówki musiałam jakoś taktycznie rozwiązać problem :-)

ro nic nie da:P jestem wybitnie pamiętliwa:P

a ja się założę, że na bezrybiu, o którym od jakiegoś czasu mówimy, chętnie zapomnisz, żeby mnie tylko zwabić :P

pfff na szczęście jesteś w tej samej sytuacji więc po prostu będziesz znosić dzielnie moje wymówki:P

Nie chcę oglądać kokieterii w wykonaniu damsko-damskim. Idę podstępnie zwabić jakiegoś faceta. Listonosz Bogdan idzie na emeryturę, on tak pięknie uwodzi..., może się jakoś "wdroży" w siedzenie na kafe i będzie po problemie.

Słabe, Kawo, to Twoje wabienie. Takie na 2+, a i to na wyrost, "+" na zachętę. Nie ma się co dziwić i narzekać, że bezrybie, skoro nęcenie baldziutkie.

Znaczy, Baobabie, chcesz powiedzieć, że tylko Ty jesteś niewymagający i słabe wabienie w zupełności w Twoim przypadku wystarcza?

Gość gdddgdg
no i luska doczekala sie cichobaba

:-D Pomyślałam dokładnie to samo co Lusia. Cicho źle mnie oceniasz. Ty już jesteś poniekąd "uwiedziony" i siedzisz tu z nami, więc i wysiłki mniejsze jakby.

Dobra, tylko ja nie jestem zwabiony, a raczej zastany. I stosując nadal analogię wędkarską, to co robicie, to rzucanie kamieniami w łowisko, a później płacz, że bezrybie.

pfff skoro i tak nie ma ryb to chociaż "kaczki" po wodzie można popuszczać :P

Kawo, Ike z Luśką zainfekowały Cię złośliwością, więc zabieram ten plusik na zachętę.

"tylko ja nie jestem zwabiony, a raczej zastany." Ma rację Baobab Zwabiony to on został ponad rok temu przez pisząca te słowa i jej wierną towarzyszkę Ike ;-)

Widzę to całe bezrybie nieźle Cie trzepnęło, że już sam sobie wystawiasz recenzję z braku odpowiedniej, konstruktywnej, czy np. jeśli nie zawsze to przynajmniej przeważnie szczerej krytyki ;-)