Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzecia kawa

Wy tu gadu gadu......

Polecane posty

Ike, jako osoba narażona na niechciany wzrok innych, będę litościwa i stwierdzę, ze masz rację ;-) Baobab, jak Ty mnie w ogóle nie znasz :P ;-)

jako osoba narażona na niechciany wzrok innych, będę litościwa i stwierdzę, ze masz rację lusiu jako osoba litościwa udam, że nabrałam się na tą wymówkę ( a propos niechcianego wzroku)

Ike, jako osoba uzmysławiająca sobie, ze niechciany wzrok musialby sie jednak trochę schylić, powiem ze susznie podejrzewasz mnie o udawanie tej litosci ;-)

raczej o to, że zgadzasz się ze mną ze względu na wymieniony wyżej wzrok:P przecież obie wiemy, że zgadzasz się ze mną często:P bo tak i już

chwilowo wybywam gdybyś zdecydowała się jednak cichemu za coś płacić to wiedz, że ja nie mam z tym nic wspólnego

"przecież obie wiemy, że zgadzasz się ze mną często" ucięło Ci koniec zdania "w kwestii MSa" mhm czyli ty też uważasz , że jest tak mądry jak ike i zdecydowanie tysiąc razy bardziej interesujący od niejakiego ZSa a poza tym jest niesamowicie seksowny i z pewnością ma dużego ???:P:P:P:P:P:P:P

"czyli ty też uważasz , że jest tak mądry jak ike i zdecydowanie tysiąc razy bardziej interesujący od niejakiego ZSa a poza tym jest niesamowicie seksowny i z pewnością ma dużego ?" to jest właśnie ta cześć kwestii, która nie załapała się pod kategorię użytego przez Ciebie "czesto"

tak myślałam, że jak przyjdzie co do czego to się wyprzesz:P

Ike, Tobie trzeba kawę (ozdrawiam) na ławę nie zastanawialam się, bo lece na jego piękną duszę i niedparcie pociągający intelekt :P ;-)

piękną duszę powiadasz... masz na myśli tą wyjątkowo zbereźną duszę omotaną wyjątkowo zboczoną fantazją ?:P

nie to piekne, co piękne, tylko co się komu podoba, to raz a dwa, przypuszczam, że swoje dewiacje, fantazje, czy co tam jeszcze wzięlaś pod uwagę MS przeznaczał dla mniej duchowo zorientowanych użytkowniczek :P ;-)

to prawda jestem duchowo mniej zorientowana a ty lusia chcesz pobić rekord uduchowionej retro ?:P

Tak, próbuję wywołać wilka z lasu, żeby zapewnić zastępstwo w razie gdyby podobnie jak towarzystwo niejakiego ZSa, moje również Ci się znudziło :P

aha! tu cię mam! chcesz mi podsunąć uduchowioną retrówkę (która jak zacznie nadawać to nie umie skończyć) żeby odciągnąć moją uwagę od pięknych dusz męskich

Ike, czy to nie jest nieostrożność z Twojej strony pisac o pięknych duszach męskich zaraz po pojawieniu się osławionego już skrótu "ZS"? :P

Ike, czy to nie jest nieostrożność z Twojej strony pisac o pięknych duszach męskich zaraz po pojawieniu się osławionego już skrótu "ZS"? nie:) przecież nikt by się nie nabrał, że chociaż w 1 % chodzi o niego

tfu zaraz tam nikt pewnie jakaś gołąbka przy nadziei by się nabrała no ale może są siebie warci:P

cóz jest takie stare kafeteryjne powiedzenie grubość nici zależy od punktu widzenia szwaczki

no tak ale ja jestem też wyjątkowa:) skoro wbijasz mi nóż w plecy- przy okazji możesz też mnie pocałować w d**ę .