Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najmniej opłacalne kierunki

Kierunki studiów dla nieudaczników!!!

Polecane posty

Gość najmniej opłacalne kierunki

Psychologia Prawo Aktorstwo Reżyseria Socjologia Muzykologia Studia taneczne Studia muzyczne Studia pedagogiczne Kulturoznawsto Dziennikarstwo A kierunki prawdziwe to tylko kierunki medyczne lub inżynierskie :)

tak tak... a to, że ktoś od zawsze chciał być aktorem, czy psychologiem i teraz idzie w kierunku spełnienia swoich marzeń bo chce robić to co kiedyś będzie mu sprawiało przyjemność to nie ma żadnego znaczenia... :o

Gość afsaf
I nikt nie przekona mnie że jest inaczej, kierunki które wymieniłam jedyne czego wymagają to dobrej pamięci nic więcej a do studiów aktorskich czy tanecznych trzeba byc jeszcze wysportowanym.

Zgadzam się, ja niby mam kierunek o profilu artystycznym, a mam od cholery chemii, rysunku technicznego, fizyki i na dodatek materiały budowlane i co?

Gość cvdfvbftgrbrba
Taaa, moja kolezanka po prawie zarabia taką kasę jakiej pewnie na oczy nie widziałeś:)

Aktorstwo , reżyseria dla niudaczników. No jesli na jedno miejsce przypada 60 chętnych, to faktycznie dostaja sie tam tylko nieudacznicy

te kierunki ktore sa wymienione sa ok, no moze socjologia niebardzo. Ja studiuje prawo i juz bedac w trakcie studiow nie brak mi pracy i perspektyw na nia. :D smieszny ten Twoj ranking dziecinko;) co autorze studiujesz? :D

Gość cheche...
Prawo dla nieudaczników ???? Taaakkkk powiedz to studentom któregoś z czołowych amerykańskich uniwerków .

Gość że tak się wtrącę
ta/ten znów z tym tarotem :D a co do tematu - hehe nieudacznikami są chyba ci, którzy ciągle zakładają tematy o studiach dla nieudaczników :) trzeba się dowartościować, nie? :P

Gość pocałuj mnie gdzies wiesz
co z tego, ze wybralam sie na politechnike jak poleglam na pierwszym roku. to skutecznie mnien wyzwolilo z pedu do wiedzy :classic_cool: gdybym poszla na kierunek bla bla bla, juz bym tu z wami nie siedziala :classic_cool:

Gość almed
nie wierzę już w uczelnie publiczne,zdaje mature i lece na zarządzanie na wyższą szkołę bezpieczeństwa bo znalazłem super specjalność, którą nie mają inne uczelnie