Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwalltltllylly

Kobiety same się proszą zeby je poniewierać i gwałcic :/

Polecane posty

Gość gwalltltllylly

Taka prawda , offerma ma racje łazicie z cyckami na wierzchu, pokazujecie niemal gole cialo i dziwicie sie ,ze faceci traktują was jak wory na sperme , udają milosc by was ruchac. Albo gwalty... prowokujecie psycholi

Gość głupiś
:-O

Gość triggery
W wory na ziemniaki moje dorgie panie od tej pory sie ubieramy! i siaty na glowy

Gość karaoke-oke-oke
Poobcinać fecetom narzędzia gwałtu. I po sprawie:))

Gość triggery
jak to poobcinac? a fe... Przeciez oni tym mysla to jakby sobie bez tego poradzili?

Ci co gwałcą i tak nie myślą :P Więc poobcinać. Poza tym latem człowiek najchętniej nago by chodził, a oni chcą nas w golfy pakować :P

Gość gwalltltllylly
Sam wczoraj zgwalcilem 10 latke, bo robila siku pod drzewkiem. Sprowokowala mnie suka jebana, a teraz mam prokuratora na łbie!!!

Gość gwalltltllylly
co za pokolenie kurw i szmat :O Burki wam zalozyc i bylby swiety spokoj .

Gość EwaWaw066
to ciekawe, bo w mojej okolicy została dwa lata temu zgwałcona staruszka. Myślisz, że miała mini i cycki na wierzchu? :\ Weź się puknij w ten pusty łeb. Jak ktoś jest psychol i gwałciciel to nie ma znaczenia jak kobieta jest ubrana. W czasie wojny gwałcili zakonice, które chodzą w habitach itd. Natomiast jak facet jest normalny, to po prostu nie zgwałci, bo go kręci, gdy kobieta też jest na niego napalona i go pragnie, a nie tylko wsadzić. Takich trzeba izolować od społeczeństwa.

Gość mogę chodzić nago po ulicy
a i tak nikt nie ma prawa mnie tknąć! Jak można być takim idiotą, żeby komuś gwałtu życzyć? I żeby nie było - nie jestem z tych, co noszą kuse spódniczki, kozaczki i wielkie dekolty, nigdy nie korzystałam z solarium. Kiedy widzę taką panią to myślę co najwyżej, że niezbyt gustownie wygląda, a nie że się prosi o gwałt. Co to za sposób myślenia? Topik założył chyba jakiś mega frustrat seksualny, który nie potrafi zdobyć kobiety i go sperma roznosi na ulicy. Koleś, jesteś ZEREM

Gość ewuniaaaaaa
zgwałcisz mnie,marzę o tym,poważne