Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rakino234

BRZYDKIE KOBIETY

Polecane posty

Gość Rakino234

Czy naprawde tak uwazacie ze nie ma brzydkich kobiet sa tylko zaniedbane? Ja uwazam ze SA brzydkie kobiety i nie jest ich malo. Moga byc nawet zadbane ale po prostu sa brzydkie. Wiele osob tutaj pociesza brzydkie zalace sie dziewczyny ale kikt nie chcialby byc na ich miejscu. Pierdoly pt uwierz siebie i wazne jest wnetrze sa zalosne! Czy ktos jeszcze w to wierzy?!

Gość rffss54
to zalezy do kogo przyrównujesz . Jesli porównujesz do jessici alby to oczywiste ze 95 % kobiet wydaje sie brzydka przy niej ..

Gość no masz rację
Ja jestem brzydka. Nawet dyskutowałam o tym na tym forum i też były pocieszenia w stylu: nie ma brzydkich kobiet... Uważam, że jest to kłamstwo, chociaż rozumiem dobre intencje osób, które tak pisały. No trudno. Nie każdy może być ładny.

Gość ffdgd
jasne ze są, jestem zywym przykladem i zadne dbanie o siebie nie pomoze jak twarz jest brzydka

Gość rybka wędzona
Zgadzam się z autorem, na ulicy widze mnóstwo brzydkich kobiet i równocześnie zaniedbanych (zero makijażu, zamiast włosów siano albo tłuste włosy) Małe kaprawe oczka, wąskie usta, wielkie nochale, odstające uszy nie mówiąc już o nadwadze albo anoreksji :O w Polsce jest dużo brzydkich kobiet albo też plastików (solara, tipsy itp) które też są brzydkie.

eee tam, znam dziewczynę która wpasowuje się w ogólny kanon brzydoty i co? Kupiła karnet na solarium, rzuciła platynę na włosy, troszkę przyszpachlowała oczko, do tego kusa różowa względnie czarna mini i co? ma branie jak mało która, co prawda na wiejskich dyskotekach głownie, ale na mieście też skręcają za nią karki... więc, chyba nie ma brzydkich kobiet:)

Gość tyle w temaciee
jest wiele brzydkich kobiet ta samo jak i facetow 🖐️

Zycie, ale nie ma sie co zalamywac. Nie kazde zloto co sie swieci.

Gość Rakino234
Oczywiscie nie mam na mysli czegos w stylu ze - w porowaniu do Jessiki Alby wszystkie jestescie brzydkie. Chodzi o rzezczywistosc, realia- a one sa takie ze brzydkie kobiety maja przechlapane i wiele je omija w zyciu. To sa moje obserwacje juz od lat. A kobiety brzydkie sa, a nawet bardzo brzydkie- i jak nwet sa zadbane to i tak nic nie zdzialaja.

Gość Rakino234
No i nie mowimy o facetach- niestety im sie wiecej "wybacza"

jak to się mówi "każda potwora znajdzie swego amatora" czyli są mężczyźni, dla których nawet taki solarkowy monster jest seksowny, a są tacy, którzy wolą zupełnie naturalne dziewczyny, i są tacy, którzy mają zawyżoną poprzeczkę i szukają takiego odpowiednika właśnie chociażby jessici alby:) wystarczy, że brzydka dziewczyna pokaże to co ma ładne (nawet w przerysowany sposób) czyli opalone nogi i obcisła spodniczka i już w męskim postrzegsniu kobiecego piękna jest ładniejsza niz ładna, acz skromna szara mysza:)

Zarowno facet moze byc brzydki jak sam diabel, jak i kobieta moze byc nienajpiekniejsza. Naprawde decyduje przebojowosc i sila charakteru. Nie dajcie sobie wmowic ze chodzi glownie o wyglad.

Gość rybka wędzona
Ale jeszcze bardziej razi to jak jakaś dziunia nie ma stylu a uważa że wygląda ładnie, chociażby blondynki farbujące czuprynę na czarno i mające jasne brwi a do tego makijaż pandy czyli czarna kredka wokół oka :O Bywam czesto w takim miasteczku i pełno jest tam takich wieśniar, myślą że przez taki image błyszczą a wg mnie to jest szczyt kiczu. Żadnej dziewczynie która z natury jest świńską blondynką nie bedzie pasował granatowoczarny kolor :O żeby jeszcze makijaz jakoś dostosowały do tego ale ni chuja. Założy potem taka mini i lata ze śmierdzącą pipą i spoconymi gaciami przez całe miasto!!! ZENADA

Gość no masz rację
Z tym, że brzydkie nic nie zdziałają to się akurat nie zgodzę. Ale na pewno mamy trudniej np. w znalezieniu pracy czy partnera. Potrzebne jest też szczęście.

Gość triggery
eee tam jak widze niemal wszystkich facetow na ulicach to oni sa brzydcy, tak po prostu to czym sie mamy my dziewczyny przejmowac?

Gość powiem to po raz pierwszy publ
brzydcy mają gorzej wszedzie i zawsze

Gość rybka wędzona
albo wczoraj byłam w sklepie odzieżowym patrzę wchodzą jakieś 2 pindy..jedna miniówka, bluzeczka, dekold oczywiście 'czarna blondynka' bo widać było odrosty blond :D:D:D zero makijażu, tłuste włosy, wielki nochal i damulkę udaje do tego wsiowe słownictwo, a jej psiapsiólka to samo czarna blondyna, makijaż pandy, morda jak bak od junaka ogólnie i też damulka nr.2 :D ale mam polew z takich kobiet

Gość EwaWaw066
oczywiście, że są kobiety naprawdę brzydkie, inaczej nie byłoby przypadków, gdy kobieta jest zadbana, a i tak brzydka, a takich jest mnóstwo

Gość Naukowy John
A mi się wydaję że to po części kwestia gustu i naszej psychiki. Facetom często podobają się kobiety które zobaczyli w przeszłości której już nie pamiętają, może to być własna matka, sprzedawczyni w sklepie, nauczycielka, która się nam podobała ale jesteśmy już dorośli i jej nie pamiętamy, jednak nasz mózg zapamiętał rysy twarzy i poprostu zakodował je jako miłe i ładne dla nas, przywołujące pozytywne wspomnienia.

Gość mi mi mi mi mi
ja siebie uwazam za brzydka a podobno jestem ladna,

Gość ghj mjhg jg
Zgadzam się z Naukowym Johnem. Ja mam identycznie, tyle że w stosunku do facetów ;)

Gość Loss santos carlos
Oczywiście, że kwestia "zaniedbanych" to bzdura. Wizytówką każdego człowieka jest twarz, w Polsce większość pań ma strasznie nie regularne kształty twarzy, stąd powstają takie głupoty, żeby poprawić sobie samopoczucie.

Gość parlamentarzystka Dorotka
rakino,a ja wymasowałam swoją napęczniałą łechtaczkę i mam to w dupie co masz do powiedzenia

Gość Johnon CC
Niektóre kobiety to muszą przejść gruntowny remont, żeby by było można na nie rzucić okiem. Tak więc - istnieją.

Gość michelosa
sami jestescie brzydcy