Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

goscinnie

coooo robic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Bo jest tak . Moja najlepsza przyjaciolka dosyc dlugo pisala z takim starszym od siebie chlopakiem przez internet . Noi bardzo go polubila ,ale sprawy sie skomplikowaly . Oni mieli sie spotkac ,kilka razy proponowalam ,tylko ze ona sie wstydzila i przekladala .No i w koncu umowili sie ze spotkaj sie pod koniec czerwca ,ale niestety tak chyba nie bedzie. Bo ona chciala uslyszec jego glos czasem ale sama wstydzila sie rozmawiac wiec robila gluche telefony i raz jeszcze poprosila kumpele zeby do niego 5 razy z rzedu dzwonila ze niby pomylka . Ona mu sie w koncu przyznala do tego ,ze tak robila i on sie troche zdenerowala ,ale ona przeprosila i napisala ze bardzo tego zaluje . Ona naprawde widac ze chce cofnac czas ,ale on juz nie odpisuje . Ona ma 17 lat jest wrazliwa ,ale jeszcze nigdy taka nie byle, czasem placze,caly czas mysli o nim .Nawet wyslala mu ksiazke ,ktora chcial bardzo przeczytac, jest dla niej kims waznym,chociaz tak naprawde go nie zna. Nie wiem co robic , co jej doradzic ,w sumie on tez czasem mial swoje humory i czesto to ona odzywala sie pierwsza ale wytrzymywala to i nigdy go nie obrazila ,a on raz napisal tak:czy Ty naprawde jestes glupia czy to tylko taki dodatek? Ale stali sie sobie chyba bliscy . I teraz co robic , co jej doradzic ,moze zrobic co zeby zapomniala , prosze pomozcie,ona ma wyrzuty sumienia i nie daje jej to spokoju i bardzo go lubi ,a moze nawet zauroczyl ja.

znam ja to rozsadna i uczynna dziewczyna ,raz sie jej zdarzylo zrobic cos glupiego ,ale to chyba nie powod by nie dawac szansy na poznanie prawda? kazdy zasluguje na druga szanse

Gość wszystko zależy ile on ma lat
no ale faktycznie jak na 17latkę to ta kumpela zachowuje się idiotycznie nie piszesz przypadkeim o sobie ? ;-)

Gość szukam ksiecia
"znam ja to rozsadna i uczynna dziewczyna ,raz sie jej zdarzylo zrobic cos glupiego ,ale to chyba nie powod by nie dawac szansy na poznanie prawda? kazdy zasluguje na druga szanse" jakiej prawdy?

moze macie racje ze idiotycznie ale potem rozmawiali przez telefon i to on byl niemily i ja obrazal

Gość 43242432432sfdsfd
a ile on ma lat?

21 , ale tak ja krytykujecie ale przeciez przeprosila, a sam jej kiedys pisal ,ze nie nalezy czasu tracic na zloszczenie sie na kogos , a poza tym gdyby chciala z niego zrboic idiote nie wyslala by mu ksiazki co nie!?

Gość 43242432432sfdsfd
to tez młody gówniarz myslalam ze kolo 30, no to skoro taki młody bubek to mógłby jej to wybaczyć :D

Gość lum pole luuum
ale co to w ogóle ma być... "wstydziła sie rozmawiać" o dzizas o_O to tylko przez neta sie nie wstydzi? bezsens totalny... powiedz jej żeby dorosła

Gość szukam ksiecia
"chociaz moglby dac sie jej poznac !" po co skoro ta osoba nie chce znac

przez internet to przeciez co innego ,ale potem jak zadzownila to zapytal: i po co dzwonisz? a przeciez sam kiedys chcial

Gość lum pole luuum
no i co z tego ze przeprosila? koleś ma racje, potem co ułoży sie miedzy nimi pieknie i dalej tez bedzie sie wtydzila rozmawiac z jego rodzina, znajomymi...? nie no lekko nie czaje :o zbłaźniła sie przed nim. nie dziwie sie ze był niemiły....

Gość szukam ksiecia
"przez internet to przeciez co innego ,ale potem jak zadzownila to zapytal: i po co dzwonisz? a przeciez sam kiedys chcial" własnie...KIEDYS ale juz nie chce bo sie przekonał z kim ma doczynienia

Gość szukam ksiecia
powinni sie rozejsc jak najszybciej!!!

a to ze wydala swoja kase co chciala uszczesliwic go dajac mu cos na czym mu zalezalo to sie nie liczy tak? okej zrobila blad ale miala odwage by sie przyznac i wczesniej przed tym ona nigdy nie byla dla niego tak jak on dla niej ,ciagle sie czepial i zdarzylo sie mu ja obrazic ,ale wytrzymywala i co przez takie cos ma sie wszystko zakonczyc?

Gość jak na 17latke
jest bardzo niedojrzała, żeby dzwonic 5 razy pod rząd i sie bac odezwac, ja tego w ogole nie rozumiem facet ma racje pewnie jest we wszystkim taka niedojrzała

rany boskie!! wam nigdy nie zdarzylo sie zrobic czegos nieprzemyslanego ?! ona jest fantastyczna osoba a zdarzylo jej sie tak raz ,ale powienien przynajmniej zobaczyc czy w realu tez jest czasem glupiutka nie przemyslala i tyle ,ale to nie powod by ja skreslac calkiem

Gość as33335f
to mogła sie juz lepiej nie przyznawac, ja bym sie zapadla pod ziemie jakbym miala sie przyznac do takiego czegos, nie wiem w ogole jak mogla wpasc na taki pomysł

moze ja on ocenic okej. ale jesli chodzi o to co zrobila,a nie jesli chodzi o nia, on nie ma o niej pojecia,nie wie jaka jest a juz napewno nie wie ze warto by ja poznac , bo naprawde jej sie tak pierwszy raz zdarzylo , mowi sie trudno ,ale to nie powod by kogos skreslac i nie zostawiac na nim suchej nitki !

Gość szukam ksiecia
"a to ze wydala swoja kase co chciala uszczesliwic go dajac mu cos na czym mu zalezalo to sie nie liczy tak? okej zrobila blad ale miala odwage by sie przyznac i wczesniej przed tym ona nigdy nie byla dla niego tak jak on dla niej ,ciagle sie czepial i zdarzylo sie mu ja obrazic ,ale wytrzymywala i co przez takie cos ma sie wszystko zakonczyc?" i to jak najszybciej...z tego juz nic nie bedzie ... dziewczyna powinna sie leczyc a chłopak nie powinien z nia nigdy w zyciu utrzymywac kontakt

przyznala sie bo chciala byc cohciaz troche fair wobec niego . widze ze bardzo zaluje ,ale najbardziej mnie boli to jak patrze jak sie meczy i wiem,ze ona zawsze dawala ludziom druga szanse ,nawet za gorsze rzeczy jak zrobili ,a teraz ktos nie chce dac jej bo sie raz glupio zachowala i czegos nieprzemyslala, nie rozumiem tego

Gość sluchaj no dziewczee
to on decyduje czy chce ją dalej poznawać czy też nie, jak widac nie chce, jedni ludzie by ją skreślili a drudzy nie, to zależy indywidualnie od każdego wiec nie ma na to rady,

leczyc!? gratuluje myslenia waszego , widac ze Polacy naprawde lubia oceniac po pozorach

Gość szukam ksiecia
"sluchaj no dziewczee to on decyduje czy chce ją dalej poznawać czy też nie, jak widac nie chce, jedni ludzie by ją skreślili a drudzy nie, to zależy indywidualnie od każdego wiec nie ma na to rady," dokładnie po za tym mnie tez kiedys tak skreslił wiec wiem o czym mowa...

i tak wlasnie jest jak sie komentuje a nie zna sie osoby to co zrobila w ogole nie odzwierciedla tego jaka jest , okej nieprzemyslala .dobrze , no stalo sie i juz , ale nie znaczy ze jest wariatka , tylko raz cos palnela i juz myslicie ze nadaje sie do psychiatryka!? oprzepraszam ale to troche przesada

Gość andrzejtostylzyciaa
do mnie tez kiedys ktos dzwonil kilka razy pod rząd, do tej pory mam w myslach ze jakbym wiedzial kto to to bym sie z nim rozporządził, jedyna mysl jaka sie nasuwa to boże co za dzieci, nienormalne

Gość lum pole luuum
a co ty do nas tak sapiesz???? przecież MY nie zmienymy jego zdania. najwyrazniej szukasz potwierdzenia w słowach innych ludzi, że tak popełniła błąd ale to nic. nie widzisz ze wszyscy lub prawie wszyscy sa jednego zdania - to co zrobiła było niedojrzałe i sie zbłaźniła przed nim!