Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

goscinnie

coooo robic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

zrobila to tylko 1 raz!!! moze o raz za duzo ,ale przestancie ciagle ja krytykowac ja ja znam i tej osoby nie dam krytykowaci tak zrobicie to bedziecie chcieli ,ale ze zawsze moge na nia liczyc i jest swietnym czlowiekiem to powiem wam: guzik macie pojecie o tym! glupote zrobila ,ale on tez nie zawsze byl w porzadku i w ogole dla wasze wiadomosci ona nie jest nienormalna i nie zachowuje sie jak dziecko

Gość szukam ksiecia
"a teraz ktos nie chce dac jej bo sie raz glupio zachowala i czegos nieprzemyslala, nie rozumiem tego" "to on decyduje czy chce ją dalej poznawać czy też nie, jak widac nie chce, jedni ludzie by ją skreślili a drudzy nie, to zależy indywidualnie od każdego wiec nie ma na to rady,"" i co zrobisz? bedziesz przesladowac kolesia??????????????!!!!! wytłumacz jej aby dała sobie siana, jak nie ten to inny ... koniec

Gość lum pole luuum
ptałaś nas o opinie to je dostałaś. czego jeszcze od nas chcesz?

Moim zdaniem powinnaś powiedzieć koleżance, żeby wrzuciła na luz... zachowuje sie jak idiotka.. Rozpacza po facecie, którego w zyciu na oczy nie widziała i nigdy z nim nie rozmawiała nawet przez telefon... Niech poczeka na to spotkanie i dopiero potem moze myśleć o jakiejkolwiek przyszłości z nim.. i niech nie robi takich debilnych sztuczek z głuchymi telefonami, bo go zrazi do siebie..

Ale to, że popełniła wielka gafę z tym głuchym telefonem nie ma nic wspólnego z tym, że mozesz zawsze na nią liczyc... może być twoja najlepsza przyjaciółka i jednocześnie nie umieć zyć w związku damsko-męskim.. tu są różne relacje..

juz rozmawiala z nim przez telefon ,a co do spotkania do niego nie dojdzie

Gość aguska:)
doradź jej żeby dorosła i zmądrzała, koleś zobaczył że ma doczynienia z głupiutką dziewczyną i dał sobie spokój

to skoro nie dojdzie do spotkania... to kim on dla niej jest?? ja pierdole... to chyba gorące 16stki maja tylko takie schizy.. że chce się im faceta i szukają go na siłę..

ona jest madra ,zawsze byla czasem potrafila zachowac sie dojrzalej niz ja , nie wiem dlaczego doszlo do czegos takiego

Gość szukam ksiecia
psycholog jej powie

to moze odpowie sobie za jakies pare lat bo ona ma zamiar isc na psychologie

ale na jego miesjcu nie chcialibyscie zobaczyc na zywo co to tak naprawde za jedna , co to zrobila? chociaz z ciekawosci

Gość szukam ksiecia
a wtedy odnajdzie tego kolesia i mu tak zjebie psychike ze to szok... nie mówiac o tym ze bedzie wiedziała jak mu dojebac i wprowadzic w depresje taka jak on teraz zrobił... :)

Gość typowe....
A jak zrobi laskę za kasę to też jej będziesz bronić ? - bo to taka fajna kumpela i nie wiesz co ją naszło i obciągnęła?

Gość 3sdsdsdsdsdsdsd
daj juz spokój, idz na dwór

przesadzacie , dobra juz nie bede kometowac waszych opinii bo widze ,ze wasze myslenie jest nieco plytkie

Gość szukam ksiecia
mam cie

Gość 3sdsdsdsdsdsdsd
a Ty jestes podobna do swojej "przyjaciolki" niedojrzała która nie umie przyjąć do wiadomosci opinie innych ludzi. To że Ty masz inną nie znaczy że każdy taką będzie miał. Kazdy ma swoje zdanie i tyle

oo widze ciekawy temat. oto moja opinia. ja tak do konca nie winie tez dziewczyny ,bo tutaj sprawa opisana zostala ogolnie ,nie znajac szczegolow probuje wczuc sie w sytuacje i wam radze to samo. dobra to zblaznila sie ,ale jak widze to byl jej internetowy przyjaciel i moze miala problemy a to co zrobila to moze dlatego ze niesmiala albo cos . ja jej nie krytykuje ,troche rozumiem chociaz to bylo glupie ,ale jesli zrobila to tylko raz to widocznie byl powod .. i opanujcie z glupimi komenatarzami o gotracych 16nastkach i obciaganiu bo naprawde nie znajac setna sprawy nie powinniscie tak robic .zawinila ,ale on tez pewnie cos zrobil 100% winy nie lezy po zadnej ze storn ,przeczytajcie ten tekst wyzej uwaznie i wykazcie sie troche wieksza wyrozumialoscia, no ludzie kazdy czasem cos pieprznie

oo widze ciekawy temat. oto moja opinia. ja tak do konca nie winie tez dziewczyny ,bo tutaj sprawa opisana zostala ogolnie ,nie znajac szczegolow probuje wczuc sie w sytuacje i wam radze to samo. dobra to zblaznila sie ,ale jak widze to byl jej internetowy przyjaciel i moze miala problemy a to co zrobila to moze dlatego ze niesmiala albo cos . ja jej nie krytykuje ,troche rozumiem chociaz to bylo glupie ,ale jesli zrobila to tylko raz to widocznie byl powod .. i opanujcie z glupimi komenatarzami o gotracych 16nastkach i obciaganiu bo naprawde nie znajac setna sprawy nie powinniscie tak robic .zawinila ,ale on tez pewnie cos zrobil 100% winy nie lezy po zadnej ze storn ,przeczytajcie ten tekst wyzej uwaznie i wykazcie sie troche wieksza wyrozumialoscia, no ludzie kazdy czasem cos pieprznie

dzieki herold ze chociaz Ty troche inaczej na to patrzysz , umiem przyjmowac o pinie ,ale forum nie jest do klotni i obrazania sie

nmzc:) po prostu wiem ze czlowiek ma prawo do bledu i tyle;p

Gość maszynka_do_swierkania
A ten chłopak nie ma dziewczyny?

Gość szukam ksiecia
teraz juz bedzie wiedział kogo unikac :)

szukamksiecia : teraz juz bedzie wiedzial kogo unikac :) co masz na mysli? ja na jego miejscu bym sie z nia spotkal pogadal ,bo znam podobna sprawe i jak pogadali i ja poznal to zrozumial ze warto bylo darowac jej co zrobila

zero empatii macie , a moze ona go bardzo polubila i skoro zaluje a nie dostala szansy to chyba nie jest jej milo prawda? postawcie sie na jej miejscu KAZDY MOZE ZROBIC BLAD ,JESTESMY TYLKO LUDZMI