Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izunia_mama_kasi

Kobiety to gorszy gatunek

Polecane posty

Gość izunia_mama_kasi

obgaduja, zyja ciaglymi intrygami i oszukuja siebie same;) Kiedy fajna szczupla , wysoka laska ubierze sie w szpilki i zwiewna sexowna sukienke wybaluszaja sie na nie, komentuja, krytykuja... Wysmiewaja:) Niejednokrotnie :) Czemu jestescie takie zawistne?:) W tych czasach nie warto sie ubierac ladnie i sexownie bo cie 100 bab po drodze zmierzy wzrokiem i obgada :) A juz nie daj boze z dzieckiem w wozku ( po ciazy dobrze wygladajaca):)

Gość lizzzy eks
a co cie to obchodzi. soba sie zajmij, a nie masz problem, ze ktos sie gapi. swoja droga, gdzie ty mieszkasz? ja mam corke 2l. czesto nosze szpilki, krotkietuniki, maluje sie, ogolnie dbam o siebie i nie zauwazylam wrogich spojrzen w moim kierunku.

Gość izunia_mama_kasi
mieszkam w warszawie:) spotyka mnie to na kazdym kroku

Gość lizzzy eks
dodam, ze w ten sposob ubieram sie od zawsze. i zawsze sie troche wyroznialam - jeszcze jako mloda dziewczyna mialam propozycje pracy w modelingu. ja wobec siebie zawsze bylam krytyczna, ale wiem, ze innym sie podobalam. nikt mnie nie wysmiewalna ulicy, naprawde...

Gość izunia_mama_kasi
a u mnie jest tak, ze wlasnie mi sie to zdarza . Ubierajac sie w sukienke i obcasy baby mnie mierza z gory na dol .. Kiedy zas wychodze w dresie niepomalowana itp nikt uwagi nie zwraca. Nie ubieram sie jakos wyzywajaco itp. Po prostu eksponuje to co jest u mnie ladne.

Gość izunia_mama_kasi
tak samo jeslli chodzi o makijaż . Jest skromny a do tego rozpuszczone wlosy.

Gość kobzi
warszafka...

Gapia sie bo zazdroszcza! Nie przejmoj sie..ubieraj sie tak jak Ci wygodnie i jak Tobie sie podoba a nie innym! Takie jest moje zdanie! :)

Gość izunia_mama_kasi
Ja wiem, ze o to wlasnie chodzi ale to staje sie meczace. Szczegolnie kiedy kobieta idaca na przeciw mierzy cie os stop do glow. Przeciez kazdy moze o siebie zadbac.. Ale nie trzeba gardzic tymico dbaja o siebie :(

Gość lakalakala
jak czytam wypowiedzi na forum, to zaluje, ze nie ma tu takiej funkcji jak np w Word'zie, ktora by podkreslala bledy na czerwono. Talia - "uje" sie nie kreskuje. podstawa ortografii. nie "przejmoj", tylko "przejmuj". wez sie za nauke, zamiast na forum o pierdolach klepac. nie rob wstydu dziecku i sie doucz. chcialam cos napisac w temacie, ale nie cierpie niedouczonych imbecyli.

Jakbys nie zauwazyla cymbale to sie poprawilam zanim ty madralo sie wypowiedzialas! nie musisz mi dyktowac co mam robic! spojrz na siebie glabie!

Gość triggery
bo jestes zapiekna, zazdoscimy ci tego szczescia jakie mialas w zyciu do stop Ci nie siegamy wiec co na pozostaje? tylko zazdrosc i zawisc

"Talia_D - No to o co Ci chodzi?" no zeby sie pochwalic no :)

no taka już natura kobieca.. ale ja mam w dupie jak jakas super seksi dziewczyna idzie, wlasnie jak jest ladna to ja podziwiam i mi sie podoba i jak jestem z kolezanka to mowimy zawsze ze ladna albo cos.. albo ze fajne miala buty. A jak jestem z chlopakiem swoim to obserwuje go czy sie nei gapi i ewentualnie opierdol :D

Gość bvgfnd
izunia_mama_kasi mów za siebie!!! Tacy ludzie w jaki sposób piszesz o kobietach zupełnie mnie nie interesują. A skoro takie Kobiety spotykasz na swojej drodze to może coś w tym jest. Może nie masz gustu i się z Ciebie śmieją :) Zastanów się nad tym, bo może tylko Tobie wydaje się że jesteś ładna...

Gość j'xieofcm;gf
Kiedy fajna szczupla , wysoka laska ubierze sie w szpilki i zwiewna sexowna sukienke wybaluszaja sie na nie, komentuja, krytykuja... Wysmiewaja Podobnie gdy dziewczyna z nadwagą ubierze się w bardziej dopasowane ciuchy to zaraz jest obgadana, krytykowana i wyśmiewana ! Ale to tylko u NAS W POLSCE tak jest.

Gość j'xieofcm;gf
I moge sie założyc ze Ty jesteś tą "fajną, szczupłą, wysoką laską" i na pewno ostro jedziesz po zwykłych szarych myszkach