Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nb bnmbbnvhjhj

Boję się pierwszego razu!

Polecane posty

Gość nb bnmbbnvhjhj

Mam 21 lat, jestem dziewicą, od roku w związku. Od dłuższego czasu mam ochotę na seks, ale z drugiej strony trochę się boję bólu :O Dotychczasz nawiększym przedmiotem, jaki w sobie miałam, był mini wibrator (tak "gruby" jak parówka, i mniej więcej połowa jej długości...) Szczerze mówiąc mimo małych gabarytów tego sprzętu odczuwałam trochę ból i taki dziwny dyskomfort. (chwilami było przyjemnie ale tylko trochę) Czy to normalne, czy z biegiem czasu się przyzwyczaję?

Gość iouius
wloz tam cos wiekszego porozszerzaj sie troche .

Gość iouius
mozesz wsadzic sobie tez szczotke do wlosów

Gość ja nie boję się
pierwszego razu, a raczej tych wszystkich zboczonych nawyków, królujących dziś na scenie seksualnej - lody, minety, spuszczanie się gdzie możliwe... koorwa :o

Gość nb bnmbbnvhjhj
Levviatan, od kilku miesięcy czuję, że już bym chciała. Ten wibrator dostałam w prezencie ;) (jako żart, bo jest on mały), pierwszy raz użyłam i... zastanawiam się, czy wszystko jest wporządku

Gość nb bnmbbnvhjhj
Hmm co do seksu oralnego... myślę, że z czasem się na to zdecyduję (nie wszystko od razu :) )... co innego jak typiara obciąga nowopoznanemu facetowi w kilblu po pijaku, a co innego jak robisz to osobie, której ufasz

Gość ja nie boję się
koorwa, co to za fota :D:D:D