Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nmccvncxvnmxcv

Kurfa dzisiaj jakiś stary dziadu się do mnie uśmiechał

Polecane posty

Gość nmccvncxvnmxcv

Byłam w galerii handlowej, żeby nie było nieporozumień - byłam ubrana normalnie, wiadomo, że letnio (biały top z zasłoniętymi ramionami, jeansy, tenisówki, że tak powiem - nic prowokującego), bardzo delikatny makijaż, odsłonięte miałam tylko ręce :O Wyczaił mnie taki typ, miał chyba z 40-45 lat. Uśmiechnął się na schodach ruchomych (on jechał w górę ja w dół), myślę sobie - sympatyczny człowiek. Ale potem, 5 minut później spotkałam go przy wejściu do Zary. Znowu się uśmiechał, ale tak kurwa pedofilsko, aż mnie ciary przeszły i poszłam stamtąd w peezdu Dodam tylko, że mam 21 lat ale wyglądam gdzieś tak na 16-17

Gość muahahahhahaha
:classic_cool:

Gość ciesz sie ze chociaz
u takich masz powodzenie 🖐️

Gość nmccvncxvnmxcv
nienawidze starych dziadów po 40 tce, nie powinni sie pokazywać w miejscach publicznych , marzą im sie młode pipy

Gość autorko to
masz racje :-O

Gość turbowiec
co innego jakby to był dresiarz :)

Gość nmccvncxvnmxcv
16:38 to podszyw :D

Gość tez nie raz mialam taką
sytuację, w galerii do mnie cham jeden stary podszedł i próbował "poderwac" :O a na dyskotece jak poprosił mnie do tanca (chociaz "poprosił" to jest delikatnie powiedziane - on nie poprosił , tylko od razu objął mnie w pasie :O ) to aż mi się niedobrze zrobiło :O i uciekłam gdzie pieprz rośnie :O tacy faceci to na serio muszą być pedofile :O dodam, że też wygladam na około 16 lat, chociaż mam 20:O

Gość Głupie stare dziady!!
myślą, że są jeszcze atrakcyjni. Może jakby zaproponowali sporo kasy, liczonej w dziesiątkach tysięcy to coś by z tego na krótko było, ale tak to ja nie prowadzę działalności charytatywnej. Stare dziady do piachu, bo tylko psują widoki! Najgorzej na dysce. Wszyscy młodzi, a tu nagle stary dziad po 40-stce udaje młodzieniaszka. Rzygać się chce.

Gość bo ten film przedstawia
błędny obraz rzeczywistości. Tak naprawdę mało która młoda laska poleci na starego pryka, bez przesady. są takie dziewczyny, owszem, ale nie demonizujmy, nie jest ich znowuż tak wiele. A taki stary dziad obejrzy taki film i myśli sobie, że pewnie każda młódka jest taka łatwa i że wolno mu wszystko. Też kiedyś zostałam zaczepiona przez , na oko, 45-letniego dziada, ja miałam wtedy 17 lat. Nigdy wcześniej nie poczułam się tak PONIŻONA.

No dokladnie, to sa jakies jednostki, dziewczyny z zachwiana psychika, z patologicznych rodzin. Normalne dziewczyny, z normalnych rodzin, w ktorych byl i ojciec i matka nie maja takich odchylen, wrecz przeciwnie, taki dziad sliniacy sie na nie jest obrzydliwy, a nawet wrecz smieszny.

Gość nmccvncxvnmxcv
a potem zatrzymał mnie i zapytał czy nie chcę występować w spocie reklamowym " POLSAT DZIECIOM" jako dziecko z wodogłowiem:(

Gab(rysia) - Ja zawsze mieszkałam bez ojca i żadnych odchyleń jak widać nie mam, także proszę Cię, nie generalizuj, bo takie gadanie jest krzywdzące dla dzieci z rozbitych rodzin... (a teraz takich jest pełno i nie jest to żadną ujmą przecież!)

Gość wy tez bedziecie
kiedys stare i na bank bedziecie sie ogladac za mlodymi siurkami :P wiec nie jeczcie 🖐️

Myślę, że to obleśne interesować się kimś z nieswojej kategorii wiekowej, także mi to nie grozi🖐️

Gość hahahaha....
prowokatorka która sam siebie chce usprawiedliwic :-0